• Fata cu un dragon tatuat - Digital

    Fata cu un dragon tatuat - Digital (The Girl with the Dragon Tattoo - Digital)

    Regia:
    David Fincher

    Distributie: Daniel Craig, Rooney Mara, Stellan Skarsgård, Christopher Plummer, Robin Wright, Joely Richardson

    Gen: Drama,  Thriller

    AP: I.M.-18

    Anul: 2011

    Sinopsis: In "Fata cu un dragon tatuat" Daniel Craig este Mikael Blomkvist, un jurnalist de investigatii cazut in dizgratie, care este contactat de un batran nobil din clanul Vanger - Henrik (Christopher Plummer) pentru a face lumina intr-un caz. Mikael trebuie sa descopere ce s-a intamplat cu nepoata acestuia, Harieta Vanger, care a disparut acum 40 de ani.

  • Fara obligatii - Digital

    Fara obligatii - Digital (No Strings Attached - Digital)

    Regia:
    Ivan Reitman

    Distributie: Ashton Kutcher, Natalie Portman, Cary Elwes, Lake Bell, Greta Gerwig, Kevin Kline, Olivia Thirlby

    Gen: Comedie,  Romantic

    AP: N-15

    Anul: 2011

    Sinopsis: "Fara obligatii" descrie relatia inedita dintre medicul rezident Emma (Natalie Portman) si Adam (Ashton Kutcher), un asistent de productie la un sitcom de proasta calitate ce aspira sa devina comediant. Emma are o atitudine cinica in privinta dragostei dupa ce a studiat casnicia plina de probleme a parintilor ei, iar dupa moartea tatalui a intretinut o relatie distanta cu mama sa. Adam este la fel de dezamagit de ideea de a se implica afectiv intr-o relatie dupa ce tatal lui, un actor celebru, a inceput sa se intalneasca cu femeia cu care Adam a avut o relatie serioasa timp de patru ani.

  • Drive Angry: Iadul se dezlantuie - 3D

    Drive Angry: Iadul se dezlantuie - 3D (Drive Angry 3D)

    Regia:
    Patrick Lussier

    Distributie: Nicolas Cage, Amber Heard, William Fichtner, Michael Byrnes, Katy Mixon, Charlotte Ross, Simone Levin

    Gen: Actiune,  Thriller

    AP: I.M.-18

    Anul: 2011

    Sinopsis: "Drive Angry: Iadul se dezlantuie" este povestea lui Milton (Nicolas Cage), un barbat evadat din Iad care are la dispozitie numai trei zile pentru a-si salva nepotica rapita de la sacrificare. Ajutat de chelnerita Piper (Amber Heard), justitiarul strabate tara in lung si in lat cu scopul de a-l gasi si de a-l anihila pe diabolicul Johah King, care considera ca destinul lui consta in sacrificarea copilului pentru a instaura Iadul pe pamant…

  • Dincolo de limite - Digital

    Dincolo de limite - Digital (Limitless - Digital)

    Regia:
    Neil Burger

    Distributie: Bradley Cooper, Robert De Niro, Abbie Cornish, Anna Friel, Andrew Howard, Johnny Whitworth, Robert John Burke

    Gen: Thriller

    AP: N-15

    Anul: 2011

    Sinopsis: Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat care isi contempleaza in fiecare zi esecul. In momentul in care prietena lui ii da papucii, faptul ca nu are niciun viitor devine o certitudine. Soarta incepe insa sa i se schimbe in ziua in care un vechi prieten ii ofera NZT - un drog sintetic care ii permite sa isi foloseasca 100% din creier. Toate lucrurile pe care le-a auzit sau le-a citit pana atunci incep instantaneu sa se organizeze in mintea sa.

  • Destinatie finala 5 - 3D

    Destinatie finala 5 - 3D (Final Destination 5 - 3D)

    Regia:
    Steven Quale

    Distributie: Emma Bell, Arlen Escarpeta, Nicholas D'Agosto, Jacqueline MacInnes Wood, Tony Todd, Ellen Wroe, P.J. Byrne

    Gen: Horror,  Thriller

    AP: I.M.-18

    Anul: 2011

    Sinopsis: In "Destinatie finala 5", tanarul Sam Lawton (Nicholas D'Agosto) are o premonitie bizara referitoare la prabusirea podului suspendat pe care se afla in acel moment si reuseste, in ultima clipa, sa evite moartea si sa salveze vietile altor persoane.

  • De Anul Nou - Digital

    De Anul Nou - Digital (New Year's Eve - Digital)

    Regia:
    Garry Marshall

    Distributie: Robert De Niro, Ashton Kutcher, Zac Efron, Jessica Biel, Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Sarah Jessica Parker, Hilary Swank

    Gen: Comedie,  Romantic

    AP: A.G.

    Anul: 2011

    Sinopsis: "De Anul Nou" este realizat de celebrul Garry Marshall si readuce pe marile ecrane atmosfera romantica si personajele din Valentine's Day. Povestile lor se petrec intr-un interval scurt, dar extrem de important, cele 24 de ore dinaintea revelionului.

  • Cum s-o dai sa fie bine? - Digital

    Cum s-o dai sa fie bine? - Digital (The Dilemma - Digital)

    Regia:
    Ron Howard

    Distributie: Vince Vaughn, Channing Tatum, Jennifer Connelly, Winona Ryder

    Gen: Comedie,  Drama

    AP: A.P.-12

    Anul: 2011

    Sinopsis: Ronny (Vince Vaughn) si Nick (Kevin James) sunt cei mai buni prieteni inca din perioada liceului, iar in prezent sunt parteneri la o firma de design auto si se pregatesc sa sustina o prezentare ce le-ar putea relansa afacerea. In vreme ce supraponderalul Nick este casatorit cu frumoasa si tanara Geneva (Winona Ryder) si pare extrem de fericit in casnicie, Ronny este burlac, dar este implicat intr-o relatie serioasa cu Beth (Jennifer Connelly).

  • Cowboys & Extraterestri - Digital

    Cowboys & Extraterestri - Digital (Cowboys & Aliens - Digital)

    Regia:
    Jon Favreau

    Distributie: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Noah Ringer, Jon Favreau, Sam Rockwell, Paul Dano

    Gen: Western,  SF,  Thriller

    AP: A.P.-12

    Anul: 2011

    Sinopsis: Cowboys & Extraterestri este un thriller de actiune care ne va purta prin vestul salbatic, unde un cowboy singuratic va conduce o revolta impotriva terorii venite din alt Univers. 1873, Arizona. Un strain (Daniel Craig), care si-a pierdut memoria si nu-si mai aduce aminte nimic legat de trecutul sau, ajunge, in ratacirile lui, in Absolution, un orasel din mijlocul desertului. Singurul indiciu legat de trecutul sau este o catusa pe care o are legata la o mana. Va descoperi rapid ca locuitorii din Absolution sunt foarte ostili cu orice strain si ca nimeni nu face vreo miscare fara ordinul temutului colonel Dolarhyde (Harrison Ford). Este un oras care isi duce existenta in frica.

  • Concediu de la casnicie - Digital

    Concediu de la casnicie - Digital (Hall Pass - Digital)

    Regia:
    Bobby Farrelly, Peter Farrelly

    Distributie: Jason Sudeikis, Owen Wilson, Alyssa Milano, Jenna Fischer, Alexandra Daddario, Christina Applegate, Richard Jenkins

    Gen: Comedie

    AP: N-15

    Anul: 2011

    Sinopsis: Fred si Rick sunt cei mai buni prieteni si au o multime de lucruri in comun, incepand cu faptul ca amandoi sunt casatoriti de foarte multi ani si au inceput sa resimta efectele crizei sentimentale de la varsta a doua. Atunci cand sotiile lor remarca faptul ca barbatii nu mai sunt interesati de placerile nevinovate pe care le ofera viata de cuplu si nu se sfiesc sa intoarca capul dupa alte femei mai tinere, cele doua decid sa le ofere lui Fred si lui Rick o saptamana de libertate absoluta, in care sa uite ca sunt insurati si sa isi satisfaca toate poftele fara sa se teama de consecinte.

  • Conan - 3D

    Conan - 3D (Conan the Barbarian - 3D)

    Regia:
    Marcus Nispel

    Distributie: Jason Momoa, Rachel Nichols, Ron Perlman, Rose McGowan, Stephen Lang, Saïd Taghmaoui, Raad Rawi

    Gen: Actiune,  Aventuri,  Fantastic

    AP: N-15

    Anul: 2011

    Sinopsis: Viata lui Conan (Jason Momoa) a fost marcata de violenta inca de cand era mic. La o varsta frageda, tanarul Conan a asistat la uciderea tatalui sau, Corin (Ron Perlman), si la masacrarea membrilor tribului din care face parte, de catre mercenarii lui Khalar Zym (Stephen Lang).