• Baiatu' tatii - Digital

  Baiatu' tatii - Digital (That's My Boy - Digital)

  Regia:
  Sean Anders

  Distributie: Adam Sandler, Andy Samberg, Leighton Meester, Susan Sarandon, James Caan, Ian Ziering, Vanilla Ice

  Gen: Comedie

  AP: N-15

  Anul: 2012

  Sinopsis: Intr-o buna zi, adolescentul Donny Berger (interpretat de Adam Sandler) o intalneste pe iubirea vietii sale. Singura problema este faptul ca femeia visurilor sale este chiar profesoara lui, Mary McGarricle. Cu totii stim ce inseamna marea iubire din liceu, insa Donny merge mult mai departe, ajungand in pat cu ea si lasand-o insarcinata. Cum era de asteptat, povestea lor de dragoste se termina prost - doamna McGarricle ajunge la inchisoare, lasandu-l pe Donny, in varsta de 14 ani, sa-l creasca pe Todd, baietelul nascut din relatia lor plina de pasiune.

 • Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator - Digital

  Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator - Digital (Snow White and the Huntsman - Digital)

  Regia:
  Rupert Sanders

  Distributie: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Lily Cole, Ray Winstone, Ian McShane, Toby Jones, Nick Frost

  Gen: Actiune,  Aventuri,  Drama

  AP: A.P.-12

  Anul: 2012

  Sinopsis: Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator este o noua abordare a basmului clasic al fratilor Grimm. Regina Malefica (Charlize Theron) o tine prizoniera pe Alba ca Zapada (Kristen Stewart) vreme de 11 ani.

 • Abraham Lincoln: Vanator de Vampiri - 3D

  Abraham Lincoln: Vanator de Vampiri - 3D (Abraham Lincoln: Vampire Hunter - 3D)

  Regia:
  Timur Bekmambetov

  Distributie: Mary Elizabeth Winstead, Benjamin Walker, Rufus Sewell, Dominic Cooper, Laura Cayouette, Anthony Mackie, Alan Tudyk

  Gen: Fantastic,  Horror,  Thriller

  AP: I.M.-18

  Anul: 2012

  Sinopsis: Abraham Lincoln: Vanator de Vampiri este un horror fantezie 3D inspirat de romanul cu acelasi titlu scris de Seth Grahame-Smith. Atunci cand afla ca parintii sai au fost ucisi de vampiri, Lincoln decide sa se razbune pe fiecare creatura sangeroasa din America.