• Eroi de sacrificiu 3 - digital

  Eroi de sacrificiu 3 - digital ( The Expendables 3)

  Regia:
  Patrick Hughes

  Distributie: Sylvester Stallone, Mel Gibson, Jet Li, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Dolph Lundgren, Antonio Banderas, Jet Li

  Gen: Actiune,  Thriller

  AP: N - 15

  Anul: 2014

  Sinopsis:
  Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) si restul echipei ajung fata in fata cu Conrand Stonebanks (Gibson), cel care, alaturi de Barney, a fondat grupul in urma cu mai multi ani.
   

 • Edge of Tomorrow: Prizonier in timp - 3D

  Edge of Tomorrow: Prizonier in timp - 3D (Edge of Tomorrow - 3D)

  Regia:
  Doug Liman

  Distributie: Tom Cruise,Emily Blunt,Charlotte Riley,Jeremy Piven,Bill Paxton,Jonas Armstrong,Lara Pulver,Marianne Jean-Baptiste

  Gen: Actiune,  SF

  AP: A.P - 12

  Anul: 2014

  Sinopsis: Tom Cruise si Emily Blunt formeaza o echipa imbatabila in superproductia SF Edge of Tomorrow: Prizonier in timp, un film Warner Bros. Pictures si Village Roadshow Pictures, care ajunge In cinematografele din tara incepand cu 6 iunie.

 • KINOdiseea: Wickie si comoara zeilor

  KINOdiseea: Wickie si comoara zeilor (Wickie and the treasure of the gods)

  Regia:
  Christian Ditter

  Distributie: Jonas Hammerle, Waldemar Kobus, Valeria Eisenbart

  Gen: Aventura

  Anul: 2013

  Sinopsis:  Cand puternicul viking Halvar dispare dintr-o data, Wickie, fiul lui inteligent dar timid, trebuie sa-i conduca pe vikingi intr-o calatorie periculoasa pentru a-l salva din mainile maleficului Sven si pentru a porni in cautarea legendare comori a zeilor.

 • Elysium - Digital

  Elysium - Digital (Elysium - Digital)

  Regia:
  Neill Blomkamp

  Distributie: Matt Damon,Jodie Foster,Alice Braga,William Fichtner,Talisa Soto,Carly Pope,Diego Luna

  Gen: Actiune,  SF

  AP: N-15

  Anul: 2013

  Sinopsis: Suntem in 2154, iar acum omenirea este impartita in doua clase sociale: cei extrem de bogati, care traiesc lipsiti de griji pe statia spatiala Elysium, si restul lumii, prizonieri pe un Pamant supra-populat, cu resursele naturale epuizate.

 • Efecte adverse - Digital

  Efecte adverse - Digital (Side Effects - Digital)

  Regia:
  Steven Soderbergh

  Distributie: Channing Tatum,Jude Law,Rooney Mara,Catherine Zeta-Jones,Mamie Gummer,Vinessa Shaw,David Costabile,Greg Paul,Laila Robins,Andrea Bogart,Polly Draper,Kerry O'Malley

  Gen: Crima,  Drama,  Thriller

  AP: N-15

  Anul: 2013

  Sinopsis: Emily Hawkins este macinata de gandul ca sotul sau va fi in curand eliberat din inchisoare, motiv pentru care urmeaza un tratament puternic impotriva depresiei.

 • Elita gangsterilor - Digital

  Elita gangsterilor - Digital (Gangster Squad - Digital)

  Regia:
  Ruben Fleischer

  Distributie: Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Brolin, Nick Nolte, Giovanni Ribisi, Anthony Mackie

  Gen: Crima,  Drama

  AP: N-15

  Anul: 2013

  Sinopsis: In Los Angelesul anului 1949 nu se intampla nimic fara aprobarea capului mafiot din Brooklyn, Mickey Cohen (Sean Penn). El controleaza intregul oras, adjudecandu-si castigurile ilegale provenite de la dealerii de droguri, prostituate si toate casele de pariu de la vest de Chicago. Reuseste sa faca toate acestea atat sub protectia calailor sai platiti, cat si a politiei si politicienilor pe care ii are la mana.

 • Eroi de sacrificiu 2 - Digital

  Eroi de sacrificiu 2 - Digital (The Expendables 2 - Digital)

  Regia:
  Simon West

  Distributie: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li, Jean-Claude Van Damme, Liam Hemsworth, Randy Couture, Nan Yu

  Gen: Actiune,  Aventuri

  AP: N-15

  Anul: 2012

  Sinopsis: Eroii de sacrificiu s-au intors si de data asta este personal… Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunner Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) si Hale Caeser (Terry Crews) - impreuna cu cei mai noi membri cooptati Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan) - se reunesc cand Dl. Church (Bruce Willis) apeleaza la echipa de Eroi pentru o misiune aparent usoara.

 • Eroi de sacrificiu - Digital

  Eroi de sacrificiu - Digital (The Expendables - Digital)

  Regia:
  Sylvester Stallone

  Distributie: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis

  Gen: Actiune,  Aventuri,  Thriller

  AP: I.M.-18

  Anul: 2010

  Sinopsis: Au muschi lucrati, replici tari, femeile roiesc in jurul lor, barbatii ii invidiaza. Sunt cei mai mari eroi de actiune ai tuturor timpurilor. Si, in premiera absoluta, joaca impreuna in acelasi film. Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis si Terry Crews se inarmeaza din cap pana in picioare si aduc pe marile ecrane o operatiune exploziva, intr-un film dur si plin de actiune: "The Expendables / Eroi de sacrificiu".

 • Echipa de soc - Digital

  Echipa de soc - Digital (The A-Team)

  Regia:
  Joe Carnahan

  Distributie: Bradley Cooper, Liam Neeson, Quinton 'Rampage' Jackson, Jessica Biel, Gerald McRaney, Sharlto Copley, Patrick Wilson

  Gen: Actiune,  Aventuri,  Thriller

  AP: N-15

  Anul: 2010

  Sinopsis: Povestea se bazeaza pe serialul de televiziune al anilor '80 in care un fost grup militar al fortelor speciale este dat in urmarire generala pentru o crima pe care nu au savarsit-o ei.

 • E tare complicat! - Digital

  E tare complicat! - Digital (It's Complicated - Digital)

  Regia:
  Nancy Meyers

  Distributie: Meryl Streep, Alec Baldwin, Steve Martin, James Patrick Stuart, John Krasinski

  Gen: Comedie,  Romantic

  AP: N-15

  Anul: 2009

  Sinopsis: Scenarista si regizoarea Nancy Meyers revine cu o comedie despre dragoste, divort si tot ce se intampla intre timp… Meryl Streep, Steve Martin si Alec Baldwin sunt starurile acestei comedii emotionante si inteligente, despre un triunghi amoros care… E tare complicat!