• Prometheus - 3D

  Prometheus - 3D (Prometheus - 3D)

  Regia:
  Ridley Scott

  Distributie: Michael Fassbender, Noomi Rapace, Charlize Theron, Guy Pearce, Patrick Wilson, Idris Elba, Rafe Spall, Logan Marshall-Green

  Gen: Actiune,  Horror,  SF

  AP: N-15

  Anul: 2012

  Sinopsis: Cu Prometheus, vizionarul regizor Ridley Scott se intoarce la genul pe care l-a definit, horrorul SF. Actiunea din "Prometheus" se petrece in 2085, cu 30 de ani inainte de cea din "Alien", la prima intalnire a oamenilor cu extraterestrii ucigatori si inteligenti.

 • Pina 3D

  Pina 3D (Pina 3D)

  Regia:
  Wim Wenders

  Distributie: Pina Bausch, Regina Advento, Malou Airaudo, Ruth Amarante, Rainer Behr, Andrey Berezin, Ales Cucek

  Gen: Muzical

  AP: A.G.

  Anul: 2011

  Sinopsis: Pina este un documentar inedit ce ilustreaza viata marii coregrafe Pina Bausch, numita si "coregrafa sufletelor" ce a murit in 2009.Filmul prezinta povestea a patru dintre cele mai cunoscute coregrafii ale artistei: Cafe Müller, The Rite of Spring, Vollmond si Kontakthof iar scenele incredibile de dans se imbina cu fragmente din viata Pinei Bausch, cea care a inventat conceptul de teatru-dans.

 • Pericol nevazut - Digital

  Pericol nevazut - Digital (Contagion - Digital)

  Regia:
  Steven Soderbergh

  Distributie: Matt Damon, Marion Cotillard, Kate Winslet, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Laurence Fishburne, Bryan Cranston

  Gen: Actiune,  SF,  Thriller

  AP: A.P.-12

  Anul: 2011

  Sinopsis: Regizorul Steven Soderbergh revine cu Pericol nevazut, un thriller senzational, in care omenirea se afla din nou in pericol de extinctie. Aparitia unui virus si raspandirea sa cu o viteza uimitoare starneste groaza in lumea intreaga, atat medicii cat si oamenii de stiinta fiind depasiti de situatie.

 • Prietenie cu folos - Digital

  Prietenie cu folos - Digital (Friends with Benefits - Digital)

  Regia:
  Will Gluck

  Distributie: Justin Timberlake, Mila Kunis, Emma Stone, Woody Harrelson, Jenna Elfman, Patricia Clarkson, Richard Jenkins

  Gen: Comedie,  Romantic

  AP: N-15

  Anul: 2011

  Sinopsis: Dylan (Justin Timberlake) si Jamie (Mila Kunis) cred ca prietenia lor nu poate fi afectata daca incep si o relatie bazata pe sex, contrar a ceea ce ne invata comediile romantice de la Hollywood. In scurt timp, cei doi vor afla ca sexul poate complica prietenia dintre ei.

 • Profa rea, dar buuuna - Digital

  Profa rea, dar buuuna - Digital (Bad Teacher - Digital)

  Regia:
  Jake Kasdan

  Distributie: Justin Timberlake, Cameron Diaz, Jason Segel, Lucy Punch, Phyllis Smith, John Michael Higgins, Matthew J. Evans

  Gen: Comedie

  AP: N-15

  Anul: 2011

  Sinopsis: Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) este o profesoara atipica: complet lipsita de vocatie, sarcastica, ironica si fara rabdare, aceasta incearca sa-si stranga toate economiile pentru a face o interventie chirurgicala de marire a bustului. Frumoasa profesoara crede ca numai asa poate atrage atentia unui barbat bogat, care sa ii poata oferi un trai luxos si fara griji.

 • Pinguinii domnului Popper - Digital

  Pinguinii domnului Popper - Digital (Mr. Popper's Penguins - Digital)

  Regia:
  Mark Waters

  Distributie: Jim Carrey, Carla Gugino, Madeline Carroll, Angela Lansbury, Ophelia Lovibond, Kelli Barrett, James Tupper

  Gen: Comedie

  AP: A.G.

  Anul: 2011

  Sinopsis: "Pinguinii domnului Popper" este adaptarea cinematografica a cartii pentru copii cu titlu omonim, scrisa in 1938 de Richard si Florence Atwater. Tom Popper (interpretat de Jim Carrey) este un dezvoltator imobiliar cam uracios din New York, care darama cladirile mult iubite de catre new yorkezi pentru a construi in locul lor zgarie-nori.

 • Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi - 3D

  Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi - 3D (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides - 3D)

  Regia:
  Rob Marshall

  Distributie: Penélope Cruz, Johnny Depp, Geoffrey Rush, Ian McShane, Stephen Graham, Keith Richards, Gemma Ward

  Gen: Aventuri,  Actiune,  Fantastic

  AP: A.P.-12

  Anul: 2011

  Sinopsis: Aventura piratului Jack Sparrow continua si in al patrulea film din seria "Piratii din Caraibe". In "Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi" capitanul Jack Sparrow (Johnny Depp) si capitanul Barbossa (Geoffrey Rush) pornesc in cautarea Fantanii Tineretii, sperand sa obtina tineretea vesnica.

 • Predators - Digital

  Predators - Digital (Predators - Digital)

  Regia:
  Nimród Antal

  Distributie: Alice Braga, Adrien Brody, Laurence Fishburne, Danny Trejo

  Gen: Actiune,  Aventuri,  SF,  Thriller

  AP: I.M.-18

  Anul: 2010

  Sinopsis: In "Predators", un nou capitol din universul Predator, Royce (Adrien Brody) este un mercenar care conduce un grup de luptatori de elita. Dupa ce au fost trimisi pe o planeta straina acestia realizeaza ca se afla acolo nu pentru turism, ci pe post de prada.

 • Plan de rezerva - Digital

  Plan de rezerva - Digital (The Back-Up Plan - Digital)

  Regia:
  Alan Poul

  Distributie: Jennifer Lopez, Alex O'Loughlin

  Gen: Comedie,  Romantic

  AP: A.P.-12

  Anul: 2010

  Sinopsis: "Plan de rezerva" este povestea lui Zoe (Jennifer Lopez), o tanara care a cautat ani de-a randul barbatul perfect alaturi de care sa isi intemeieze o familie, insa fara succes. Astfel, Zoe decide sa solutioneze problema pe cont propriu si sa devina mama prin procedeul fertilizarii in vitro. Numai ca destinul ii joaca o festa si, chiar in ziua in care este anuntata ca a ramas insarcinata cu gemeni, femeia il intalneste pe barbatul visurilor ei.

 • Poker

  Poker (Poker)

  Regia:
  Sergiu Nicolaescu

  Distributie: Horatiu Malaele, Catalina Grama (Jojo), Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu, Tudorel Filimon, Jean Constantin, Ion Ritiu, Lucian Viziru, Mihai Bendeac

  Gen: Comedie

  Anul: 2010

  Sinopsis: Patru baieti chiulesc de la scoala si incep sa-si petreaca timpul jucand poker. Cu trecerea anilor, joaca de-a pokerul devine tot mai serioasa, consolidandu-le prietenia. Ajunsi la maturitate, Claudiu, Titel, Horia si Marcel trec acum drept senatorul descurcaret, chirurgul cu relatii, mafiotul intreprinzator, respectiv arhitectul plin de bani. In spatele jocurilor lor de zi cu zi, precum tranzactiile cu cacao sau afacerile cu pitici de gradina, baietii ascund invarteli grele.