• Sucker Punch: Evadare din realitate - Digital

  Sucker Punch: Evadare din realitate - Digital (Sucker Punch - Digital)

  Regia:
  Zack Snyder

  Distributie: Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone, Vanessa Hudgens, Jamie Chung, Oscar Isaac, Carla Gugino, Scott Glenn

  Gen: Actiune,  Fantastic,  Thriller

  AP: N-15

  Anul: 2011

  Sinopsis: Inchide ochii si e posibil ca realitatea in care te vei trezi sa fie cu totul alta! Pregateste-te sa treci dincolo de spatiu sau timp in Sucker Punch: Evadare din realitate! Pentru a evada din crunta realitatea in care traieste, fiind institutionalizata intr-un ospiciu, o tanara se refugiaza in propria imaginatie. Inchisa impotriva dorintei ei, Babydoll (Emily Browning) nu si-a pierdut speranta de a scapa de acolo.

 • Sorocul - Digital

  Sorocul - Digital (Due Date - Digital)

  Regia:
  Todd Phillips

  Distributie: Robert Downey Jr., Jamie Foxx, Zach Galifianakis, Michelle Monaghan, Juliette Lewis

  Gen: Comedie

  AP: N-15

  Anul: 2010

  Sinopsis: Peter Highman (Robert Downey Jr.) se afla in Atlanta in interes de serviciu si se grabeste sa revina in Los Angeles pentru ca sotia sa Christina (Michelle Monaghan) urmeaza sa dea nastere primului lor copil in aproximativ 5 zile. Dupa ce este coborat cu forta din avion in urma unei conversatii inofensive despre bombe cu un alt pasager, viitorul tatic nu are alta sansa de a ajunge acasa in timp util decat sa traverseze cu masina intreg teritoriul Statelor Unite ale Americii.

 • Salt - Digital

  Salt - Digital (Salt - Digital)

  Regia:
  Phillip Noyce

  Distributie: Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor, Kevin O'Donnell

  Gen: Actiune,  Thriller

  AP: N-15

  Anul: 2010

  Sinopsis: Evelyn Salt (Angelina Jolie) este un ofiter CIA dedicat profesiei sale, care a jurat sa isi serveasca tara cu onoare si loialitate si care a avut intotdeauna o relatie de prietenie si incredere reciproca cu seful ei, Winter (Liev Schreiber).

 • Shrek pentru totdeauna 3D

  Shrek pentru totdeauna 3D (Shrek Forever After 3D)

  Regia:
  Mike Mitchell

  Distributie: Cameron Diaz, Eddie Murphy, Mike Myers, Antonio Banderas

  Gen: Animatie,  Aventuri,  Comedie,  Familie,  Fantastic

  AP: A.G.

  Anul: 2010

  Sinopsis: Dupa ce te-ai luptat cu un dragon malefic, ai salvat o printesa frumoasa, dar si regatul socrilor tai, ce mai poti tu sa faci, ca un capcaun adevarat ce esti? Pai, daca te cheama Shrek, ce altceva, decat sa ajungi un sot cuminte si devreme acasa.

 • Saga Amurg: Eclipsa - Digital

  Saga Amurg: Eclipsa - Digital (The Twilight Saga: Eclipse - Digital)

  Regia:
  David Slade

  Distributie: Kristen Stewart, Taylor Lautner, Robert Pattinson, Dakota Fanning

  Gen: Fantastic,  Romantic,  Thriller

  AP: N-15

  Anul: 2010

  Sinopsis: In "Saga Amurg: Eclipsa", cel de-al treilea film al seriei, raul care a pandit din umbra pana acum isi arata coltii. Orasul Seattle este devastat de o serie de crime sangeroase si disparitii misterioase. Creand o armata dintr-o rasa noua de vampiri insetati de sange, malefica Victoria s-a intors pentru a se razbuna. Iar Bella, tinta principala, este acum in pericol de moarte. Uniti de acest secret infricosator, Edward si Jacob trebuie sa incerce sa uite rivalitatea dintre ei si sa se alieze pentru a o apara.

 • Scrisori catre Julieta

  Scrisori catre Julieta (Letters to Juliet)

  Regia:
  Gary Winick

  Distributie: Amanda Seyfried, Christopher Egan, Franco Nero, Vanessa Redgrave

  Gen: Comedie,  Romantic

  AP: A.G.

  Anul: 2010

  Sinopsis: O superba comedie romantica, "Scrisori catre Julieta" ne poarta catre insoritele si magnificele tinuturi ale Italiei, acolo unde Sophie (Amanda Seyfried), o tanara scriitoare americana, se bucura de o vacanta care ii va schimba viata pentru totdeauna.

 • Shutter Island - Digital

  Shutter Island - Digital (Shutter Island - Digital)

  Regia:
  Martin Scorsese

  Distributie: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, David J. Garfield, Ben Kingsley

  Gen: Drama,  Horror,  Mister,  Thriller

  AP: N-15

  Anul: 2010

  Sinopsis: In anul 1954, agentii federali Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) si Chuck Aule (Mark Ruffalo) sunt trimisi pe micuta insula Shutter de langa Massachusetts pentru a investiga disparitia unei paciente cu boli mintale care a scapat din sanatoriul aflat pe insula. La scurt timp dupa ce se confrunta cu o revolta in cadrul ospiciului, Teddy incepe sa se intrebe daca nu cumva venirea sa pe insula face parte dintr-un plan periculos al doctorilor, care aplica tratamente ilegale si totodata sinistre pacientilor.

 • Sherlock Holmes - Digital

  Sherlock Holmes - Digital (Sherlock Holmes - Digital)

  Regia:
  Guy Ritchie

  Distributie: Rachel McAdams, Robert Downey Jr., Jude Law, Mark Strong, James Fox

  AP: A.P.-12

  Anul: 2009

  Sinopsis: "Sherlock Holmes" este o portretizare dinamica si inedita a faimosului detectiv de la sfarsitul secolului al XIX-lea Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.). Alaturi de partenerul sau de incredere, doctorul si veteranul de razboi Watson (Jude Law), Sherlock Holmes este nevoit sa lupte impotriva lordului Blackwood (Mark Strong) pentru a opri complotul acestuia ce ar putea distruge intreaga Marea Britanie.

 • Saga Amurg: Luna noua - Digital

  Saga Amurg: Luna noua - Digital (The Twilight Saga: New Moon - Digital)

  Regia:
  Chris Weitz

  Distributie: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Nikki Reed, Dakota Fanning

  Gen: Drama,  Fantastic,  Horror,  Romantic,  Thriller

  AP: N-15

  Anul: 2009

  Sinopsis: In "Saga Amurg: Luna Noua", cel de-al doilea film al celebrei serii Amurg, idila dintre vampir si o muritoare prinde un nou contur atunci cand Bella Swan (Kristen Stewart) se adanceste in secretele lumii supranaturale - din care isi doreste atat de mult sa faca parte - numai pentru a se regasi intr-un pericol cu mult mai mare decat inainte.

 • 1 2 3 S-a furat un tren

  1 2 3 S-a furat un tren (The Taking of Pelham 1 2 3 - Digital)

  Regia:
  Tony Scott

  Distributie: Denzel Washington, John Travolta, John Turturro, James Gandolfini

  Gen: Crima,  Drama,  Thriller

  AP: N-15

  Anul: 2009

  Sinopsis:1 2 3 S-a furat un tren” descrie o zi obisnuita de munca din viata dispecerului Walter Garber (Denzel Washington), transformata intr-un adevarat cosmar: o garnitura de metrou din New York este deturnata de un grup de infractori ce ameninta sa omoare toti pasagerii.