• Ultimul corupt din Romania - Digital

  Ultimul corupt din Romania - Digital (Ultimul corupt din Romania - Digital)

  Regia:
  Sergiu Nicolaescu

  Distributie: Horatiu Malaele, Valentin Teodosiu, Vladimir Gaitan, Jojo, George Mihaita, Ion Ritiu, Mircea Diaconu, Sandu Mihai Gruia

  Gen: Comedie

  AP: N-15

  Anul: 2011

  Sinopsis: Sergiu Nicolaescu a gandit continuarea povestii din Poker inca de cand a terminat-o de filmat si, impreuna cu scenaristul Adrian Lustig si casa de productie MediaPro Pictures, a pregatit noi intamplari pentru protagonistii sai.

 • Un cuplu mortal - Digital

  Un cuplu mortal - Digital (Killers - Digital)

  Regia:
  Robert Luketic

  Distributie: Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Tom Selleck

  Gen: Actiune,  Comedie,  Thriller

  AP: N-15

  Anul: 2010

  Sinopsis: Dupa ce a fost lasata cu ochii in soare de fostul iubit, Jen (Katherine Heigl) crede in dragoste la fel de mult cat crede si in Mos Craciun. Si pentru ca situatia sa devina si mai greu de suportat, Jen este fortata sa ... plece in vacanta cu parintii. In luxoasa Riviera franceza il intalneste pe Spencer Aimes (Ashton Kutcher), un tip pe cat de aratos pe atat de amuzant, care in acel moment parea sa fie rezolvarea tuturor problemelor ei. Desi nimeni n-ar fi crezut, peste trei ani Spencer devine un sot exemplar si nimic nu pare sa le tulbure viata linistita din suburbie. Asta pana in ziua in care Spencer aniverseaza 30 de ani si gloantele incep sa suiere in jurul lor. La propriu.

 • Un ghem de minciuni

  Un ghem de minciuni (Body of Lies)

  Regia:
  Ridley Scott

  Distributie: Leonardo DiCaprio, Russell Crowe

  Gen: Actiune,  Drama,  Thriller

  AP: N-15

  Anul: 2008

  Sinopsis: Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) este cel mai bun om al spionajului american, in special in locurile in care valoarea umana se rezuma la cantitatea de informatii pe care o poate oferi.