gossip

5 cantareti care au devenit actori


3/09/2015

Este un lucru comun sa ii vedem pe unii actori cantand sau in diverse posturi artistice. Se poate ca atunci cand nu au noroc pe unul dintre drumuri, sa il aleaga pe celalalt. Sau pe amandoua!

Exista cantareti care au imbratisat si meseria de actori, mai mult sau mai putin ocazional. Unii dintre ei desi au avut succes la public, au ramas bine ancorati in industria muzicala.

1. Justin Timberlake


 A inceput cu Disney Channel Original, a trecut pe la NSync, a regizat videoclipuri, a jucat in ele, a avut aparitii in filme interesante precum The Social Network, In Time, Friends with Benefits, Bad Teacher, The Love Guru, etc. Chiar daca a avut succes, Justin nu si-a lasat muzica.

2. Bing Cosby


Inca este unul dintre cei mai populari actori muzicali ai secolului 20. Este pe locul al doilea in topul actorilor cu cele mai bine vandute bilete din toate timpurile, dupa Clark Gable si John Wayne. A debutat in 1930 cu The King of Jazz, iar in 1945 a castigat un Oscar pentru cel mai bun actor cu rolul din Going My Way.

3. Will Smith

A fost actor, apoi a jucat, iar a revenit la muzica, dar tot nu a lasat actoria deoparte. Si-a inceput cariera ca MC de hip-hop pentru duo-ul DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince. In 1988 a castigat si un Grammy. Iar prin 90, pe cand era aproape falit, a decis sa semneze cu cei de la NBC un contract pentru un sitcom - The Fresh Prince of Bel Air. Acest proiect i-a adus si celebritatea. In curand il vom vedea in continuarea la Bad Boys, Suicide Squad si Men in Black. Si multe altele.

4. David Bowie

Il cunoastem ca si cantaret, insa David a debutat in 1967 in productia de teatru Pierrot in Turquoise. Au mai urmat The Man Who Fell to Earth, Just a Gigolo, The Elephant Man, Labyrinth, The Last Temptation of Christ, Twin Peaks: Fire Walk with Me, si chiar  The Prestige al lui Christopher Nolan.

5. Mark Wahlberg

Aproape ca lumea a uitat ca Mark este cantaret, atat de bine s-a ancorat in lumea filmului. El a debutat ca si solist la Marky Mark and the Funky Bunch. Nu a durat foarte mult pana cand a simtit ca are o chemare spre actorie. A debutat ca actor in filmul tv The Substitute, au urmat apoi Renaissance Man, The Basketball Diaries in care a jucat impreuna cu Leonardo DiCaprio, Boogie Nights, The Perfect Storm, Three Kings, The Italian Job, Four Brothers, The Departed,The Fighter, in comedii, dar nu uitam nici de Transformers. Am putea spune ca este un cantaret cu un mare succes in ale actoriei.

Alaturi de cei cinci am putea aminti si de Queen Latifah, Tom Waits, Frank Sinatra, Jennifer Hudson, Elvis Presley, Madonna si lista poate continua...

 

gossip