gossip

A fost anuntata data premierei pentru "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens"


12/10/2015

"Razboiul Stelelor" - "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", regizat de JJ Abrams, va avea premiera mondiala pe 14 decembrie, anunta cei de la Disney.

 "Star Wars: The Force Awakens", care este cel mai asteptat film al anului, va fi proiectat pentru prima data la Los Angeles, pe 14 decembrie, iar dupa aceasta data va ajunge in cinematografele din toata lumea.

Noul film din seria "Star Wars" ar putea deveni filmul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, potrivit unei companii de cercetari de piata din Statele Unite, ai carei experti sustin ca productia ar putea obtine peste 100 milioane de dolari in primul weekend de lansare, scrie Mediafax

Al saptelea film din franciza "Razboiul stelelor" ii va avea in distributie pe protagonistii trilogiei initiale,  Harrison Ford (Han Solo), Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fischer (Leia).

 Razboiul stelelor (engleza Star Wars) este un film epic stiintifico-fantastic despre spatiul cosmic, initial conceput de George Lucas. Primul film din serie a fost difuzat in 25 mai 1977 de 20th Century Fox si a devenit un fenomen de cultura populara, raspandit in lumea intreaga, dupa care au urmat inca doua filme, difuzate la distanta de trei ani. La saisprezece ani dupa difuzarea ultimului film din trilogie, a fost difuzat primul film dintr-o noua trilogie a carei actiuni se petrece inaintea celei dintai, tot la distanta de trei ani, iar ultimul film a fost difuzat in 19 mai 2005.
 
Evenimentele descrise in Razboiul stelelor au loc intr-o galaxie fictiva. Multe specii de creaturi extraterestre (adesea umanoide) sunt descrise. Diversi roboti sau androizi, sunt de asemenea prezenti, fiind obisnuiti si in general construiti pentru a-si servi proprietarii. Calatoria in spatiu este foarte obisnuita si multe planete din galaxie sunt membre ale Republicii Galactice, mai tarziu reorganizata ca Imperiul Galactic.
 
Unul dintre elementele remarcabile din Razboiul stelelor este "forta", care este o forma omniprezenta de energie care poate fi utilizata de cei care au acea capacitate. Este descrisa in primul film produs ca "un camp energetic, creat de toate creaturile vii, care ne inconjoara, ne emotioneaza, [si] pastreaza galaxia la un loc.
 
Din 2008, castigurile seriei de filme formata din sase parti Razboiul stelelor au fost totalizate la aproximativ 4.3 miliarde de dolari, facandu-l sa fie a treia serie cu cele mai mari incasari din lume, dupa seria James Bond si Harry Potter.
 
In 1974 dupa ce a avut succes cu filmul American Graffiti, George Lucas incepe sa se gandeasca sa ecranizeze ce avea el in minte, adica Razboiul stelelor; a inceput prin a scrie scenariul. Primul personaj la care s-a gandit a fost Darth Vader.
 
Personajele principale ale francizei sunt Padmé Amidala, C-3PO, Lando Calrissian,  Chewbacca, Jabba the Hut,  Qui-Gon Jinn,  Obi-Wan Kenobi, Darth Maul, Printesa Leia Organa, Palpatine, R2-D2, Darth Sidious,  Anakin Skywalker,  Luke Skywalker , Han Solo, Darth Vader, Mace Windu, Yoda, Ahsoka Tano, Kenneth Colley.

"Star Wars: Episode VII - The Force Awakens" este o continuare dupa saga creata de regizorul George Lucas in urma cu 30 de ani, dupa "Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi".


 

gossip