gossip

Actorul Emile Hirsch a atacat un angajat al studiourilor Paramount


19/08/2015

Emile Hirsch, starul din "The Girl Next Door", a primit 15 zile inchisoare, o amenda de 4,750 dolari si 50 de ore de munca in folosul comunitatii, in loc de maximul de 5 ani in urma unei altercatii verbale si fizice cu Daniele Bernfeld de la Paramount.

Incidentul s-a petrecut pe 25 ianuarie in clubul Tao din Park City, la petrecerea organizata cu ocazia Sundance Film Festival. Potrivit politiei, actorul era baut bine si o agresa verbal pe Daniele spupandu-i ca este cu nasul pe sus si ca un copil de bani gata ca ea nu ar trebui sa fie la Sundance.

Aceasta a declarat politistilor ca a plecat de langa Emile pentru a sta la o masa impreuna cu prietenii sai. Nu a durat mult pana cand el a venit din spate si a strans-o de gat cu bratul pana a cazut de pe scaun, iar el a aterizat peste ea. Daniele isi aminteste ca vedea negru in fata ochilor si nu credea ca va scapa cu viata din altercatie.

In cele din urma au fost despartiti de doi barmani. Politia venita la club a observat ranile de pe gatul femeii.

Pedeapsa pentru atacul lui Emile putea ajunge pana la 5 ani de inchisoare, insa aceasta, stabilita acum, a fost redusa la 15 zile inchisoare, o amenda de 4,750 dolari si 50 de ore de munca in folosul comunitatii.

Actorul si-a recunoscut vina si a mentionat ca nu are nicio scuza pentru comportamentul sau din acea zi, dar si ca bause foarte mult...Nu-si mai aminteste multe din ce s-a intamplat, dar ii pare rau. Urmeaza si un tratament de reabilitare.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip