gossip

Actrita Rose McGowan s-a apucat de cantat (Video)


23/09/2015

Iata un videoclip NSFW al actritei Rose McGowan, cea care a fost si iubita a lui Marilyn Manson.

Rose a pasit fara prea mult zgomot spre lumea muzicii, dar odata ajunsa a incercat sa socheze audienta. Se poate ca a fost influentata si de stilul fostului ei iubit, celebrul Marilyn Manson.

A aparut cu ceva timp in urma in videoclipul "Break The Rules" - Charli XCX si a mai colaborat cu Devendra Banhart pentru un alt clip muzical.

Stilul ei muzical este cam departat de cel actoricesc, dar cu siguranta trezeste reactii in randul celor care o privesc.

In videoclipul "RM486", regizat de Jonas Akerlund (care a realizat si Telephone sau Paparazzi ale lui Lady Gaga), Rose apare mai mult goala si pictata in alb. Parca ne aduce aminte de personajul Gollum, fara nicio rautate.

Versurile sunt scrise de Rose, make-up-ul ii apartine lui Sammy Mourabit, iar stilist a fost B. Akerlund.

"Toate cele cinci personake sunt versiuni ale mele. Toate bucatelele ma intregesc pe mine - artista, persoana publica, un om. Ceea ce ar trebui sa fiu, ceea ce trebuie sa arat oamenilor, arta, vreau sa schimb ideea frumusetii. Arta este o putere si un adevar in care putem crede", spune artista-actrita.

Cele cinci personaje sunt un Alien, Dark Beauty, Green Hair Hollywood, o tipa pline de ace si piercing-uri, precum si varianta cu sclipici rosu intens.

Rose McGowan a jucat in productii precum Charmed, Fifty Dead Men Walking, Machete, Law & Order: Special Victims Unit, Conan the Barbarian, Lower Bay (in pregatire), si multe altele.

 

Cum vi se pare piesa?

gossip