gossip

Adam Scott si Toni Collette vorbesc despre creatura mitica "Krampus"


29/07/2015

"Krampus" este o productie Universal Pictures si Legendary Pictures, regizata de Michael Dougherty, ce prezinta povestea unei entitati din folclorul european.

 

Filmul spune povestea tanarului Max (Emjay Anthony), care nu vrea sa mai auda de Craciun dupa ce toate se bat cap in cap, in familia sa, in aceasta perioada, dar intr-o nota amuzanta.

Atunci cand, accidental, dezlantuie mania lui Krampus - o entitate ce provine din folclorul european- toate o iau razna. El este si cel mai hot monstru din industria filmului, fiind deseori folosit in diverse scenarii.

De vina pentru evadarea creaturii este Max, care nu crede in spiritul acestei sarbatori. Krampus este pe cale sa ii pedepseasca pe cei care nu cred in Craciun. Acum familia este fortata sa se uneasca in speranta ca vor supravietui.

Krampus imbina comedia cu fantezia si horror-ul insuflat de creatura mitica, este regizat si produs de Michael Dougherty care semneaza si scenariul alaturi de Todd Casey (co-producator) si Zach Shields (co-producator).

Din distributie fac parte Adam Scott, Toni Collette, Allison Tolman, Emjay Anthony, David Koechner.

Krampus si subalternii sai rautaciosi au fost creati de Weta Workshop si Weta Digital renumite pentru munca epica la "The Lord of the Rings", trilogiile "The Hobbit" si "King Kong", dar si multe altele.

"Krampus", distribuit de Ro Image, va avea premiera pe 4 decembrie 2015 in cinematografe.

 

gossip