gossip

Ali Larter revine in "Resident Evil: The Final Chapter"


5/08/2015

Ali Larter isi va relua rolul lui Claire Redfield din Resident Evil: The Final Chapter, regizat tot de Paul W.S. Anderson.

 

Resident Evil este una dintre cele mai profitabile francize realizate dupa jocuri video. Paul WS Anderson a semnat regia filmelor de pana acum: Resident Evil (2002), Resident Evil: Apocalypse (2004), Resident Evil: Extinction (2007), Resident Evil: Afterlife (2010), Resident Evil: Retribution (2012).

Conform titlului, acest film ar putea fi si ultimul din franciza. Sa speram ca regizorul va continua cumva povestea, la fel cum s-au descurcat si alti regizori cu francizele celebre, cu remake-uri si reboot-uri.

Resident Evil 6 o va avea pe Milla Jovovich in rolul principal. Confirmata este si prezenta actritei Ali Larter in rolul lui Claire Redfield. Aceasta a mai jucat si in anterioarele Resident Evil: Extinction, in 2007, si in Resident Evil: Afterlife din 2010.

Sunt anumite zvonuri ca din distributie vor face parte Wentworth Miller, Sienna Guillory, Li Bingbing, Spencer Locke, Shawn Roberts, Johann Urb.

Filmarile incep la sfarsitul lui august sau la inceputul lui septembrie, prima locatie fiind Africa de Sud.

Actiunea din noul film are loc dupa evenimentele din Resident Evil: Retribution, cand Alice dobandeste abilitatile sale, iar impreuna cu Albert Wesker (Shawn Roberts) si echipa sa incearca sa o opreasca pe Red Queen de la distrugerea umanitatii.

Screen Gems anunta ca data de lansare a Resident Evil: The Final Chapter 2 septembrie 2016.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip