gossip

Angelina Jolie si Brad Pitt joaca impreuna in "By The Sea/La Malul Marii"


10/08/2015

Angelina Jolie regizeaza si joaca in drama "By the Sea/La Malul Marii", aceasta fiind a treia productie la care vedeta sta si in spatele camerelor de filmat. Ea este o fosta dansatoare, el scriitor.

 

Primul film al Angelinei Jolie, In the Land of Blood and Honey, a atras atentia pubiluclui, insa cel de-al doilea film regizat de ea, Unbroken, a dezamagit criticii.

Pentru al treilea proiect, By The Sea/La Malul Marii, Jolie a mers in directia opusa si a studiat foarte bine personajul. Pare ca tranzitia a scos la lumina tot ce avea ea mai bun. Tot Jolie semneaza si scenariul filmului.

Acesta este al doilea film in care Jolie joaca alaturi de Brad Pitt, dupa Mr and Mrs Smith. In By The Sea, cei doi sunt un cuplu de prin anii '70 ce calatoresc in Franta si care sunt fortati sa isi re-examineze relatia dupa intalnirea cu un cuplu de tineri (melanie Laurent si Melvil Poupaud), intr-un oras de la malul marii.

Jolie si Pitt au mentionat ca filmarile au avut loc anul trecut, in timpul lunii lor de miere, caci locul in care se aflau era perfect pentru film.

Primul trailer lansat de Universal Pictures scoate la iveala scene tulburatoare si viata unei femei nefericite. Ea este Vanessa, o fosta dansatoare, iar Roland, sotul, un scriitior american.

Brad Pitt si Melanie Laurent au mai jucat impreuna in Inglorious Basterds (2009).

By The Sea/La Malul Marii va avea premiera in cinematografe pe 20 noiembrie 2015, distribuit de Ro Image.
 

gossip