gossip

Animatia "Angry Birds" are o distributie de exceptie


24/09/2015

"Angry Birds" reuneste actori precum Peter Dinklage, Josh Gad, Bill Hader si Jason Sudeikis. Animatia va fi lansata pe 13 mai 2016.

Animatia de comedie "Angry Birds" este inspirata de unul dintre cele mai populare jocuri video din ultimul deceniu, ce poarta acelasi nume.

In centrul atentiei sunt niste pasari, trei buni prieteni, intr-o padure colorata, pe o insula, care au grija de ouale lor mai mult decat orice. Ele sunt importante caci folosesc la perpetuarea speciei.

Totusi, acestea sunt privite ca produse delicioase de catre porcii verzi care sunt in stare de orice pentru un festin de pomina.

Atunci cand ouale dispar, greul pica pe umerii lui Red (Jason Sudeikis), a prietenului sau Chuck (Josh Gad) si a lui Bomb (Danny McBride). Cei trei trebuie sa le recupereze.

Regia "Angry Birds" ii apartine lui Clay Kaytis si lui Fergal Reilly, filmul avand un scenariu realizat de Jon Vitti, cel care a lucrat si pentru The Simpsons Movie si Alvin and the Chipmunks.

Distributia "Angry Birds" este alcatuita din Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph, Kate McKinnon, Bill Hader, Peter Dinklage, Keegan-Michael Key, Tony Hale, Ike Barinholtz, Hannibal Buress, Jillian Bell
Danielle Brooks, Romeo Santos.

Productia Sony Pictures Entertainment va avea premiera in cinematografe in mai 2016.

 

gossip