gossip

Bill Murray explica revenirea sa in "Ghostbusters" al lui Paul Feig


1/09/2015

Filmul "Ghostbusters" in regia lui Paul Feig prezinta vanatorii de fantome sub forma unei echipe de femei, nu de barbati asa cum a fost originalul.

Bill Murray a refuzat revenirea in "Ghostbusters", dupa care s-a razgandit si a acceptat rolul. I-a placut de regizorul Paul Feig si de actorii din distributie.

"M-am gandit bine la acest rol multa vreme. Ba chiar de ani de zile. Le respect pe fete. Apoi am inceput sa ma gandesc ca daca nu fac acest film, poate cineva va scrie un review negativ sau altceva urat despre partea mea, asa ca am acceptat", spune Bill Murray.

Murray a mai declarat anterior ca unul dintre motivele pentru care nu a fost interesat de nicio varianta noua pentru Ghostbusters a fost aceea ca nu a crezut ca va iesi ceva bun.

Acum, actorul este fericit ca a acceptat rolul si ca face parte din noua echipa. Simte ca proiectul va avea succes la public.

"Ghostbusters" ii are in distributie pe Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones, Kate McKinnon, Chris Hemsworth si Neil Casey.

Filmul va avea premiera in cinematografe pe 15 iulie 2016, distribuit de InterCom Film.

 

gossip