gossip

Bogdan Mirica va lansa "Caini", cu Dragos Bucur si Gheorghe Visu, anul viitor


3/08/2015

Bogdan Mirica a inceput filmarile la drama-thriller "Caini", care ii are in distributie pe Dragos Bucur, Gheorghe Visu si Vlad Ivanov, ce va fi lansata anul viitor.

Foto: http://www.blog.provideo.ro

 

Filmul care se va lansa anul viitor spune povestea lui Roman, un tanar de la oras, care ajunge intr-un sat izolat din Dobrogea, unde are de gand sa vanda pamantul mostenit de la bunicul sau care a murit cu cateva luni in urma. In timp ce face demersurile pentru vanzarea mosiei, Roman devine martorul unor evenimente bizare si o senzatie generala de amenintare. Proprietatea sa este un vad de transport pentru contrabanda din Ucraina.

Filmările vor dura aproximativ o lună şi se vor desfăşura în judeţul Buzău, lângă Râmnicu Sărat, şi în apropiere de Bucureşti, la Călugăreni, Mereni şi Ghimpaţi.

Regizorul si scenaristul Bogdan Mirica (Bora Bora, Umbre, Las Fierbinti, Ho Ho Ho) a inceput sa lucreze la acest proiect in urma cu patru ani. Directorul de imagine al filmului este Andrei Butică (Poziţia Copilului, Umbre), scenografia îi aparţine Augustinei Stanciu (Aferim!), iar producţia este asigurată de Marcela Ursu (42 Km Film), în coproducţie cu Elie Meirovitz (EZ Films, Franţa) şi Stephan Komandarev (Argo Films, Belgia).

"Titlul acestuia vine de la expresia "a fi câine cu cineva". "E despre oameni care au instincte de animale, de bestii"", a descris regizorul-scenarist personajele.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip