gossip

Brian Austin Green si Megan Fox se despart dupa 11 ani de relatie


21/08/2015

Actorii Brian Austin Green si Megan Fox se separa, daca va fi definitiv ramane de vazut. Cei doi au impreuna doi baieti, de 2 si respectiv, 18 luni.

Megan Fox a fost fotografiata fara verigheta inca din decembrie 2014. Inainte de asta, ea si Brian au fost implicati intr-un accident de masina. Au fost loviti de un sofer beat, in Los Angeles.

Pentru a doua oara, Megan a fost vazuta fara verigheta la premiera Ninja Turtles. Aceste detalii le-a dat de gandit vanatorilor de stiri incendiare.

In plus, s-a mai zvonit, ca nu aveau o viata sexuala extraordinara si ca acesta ar putea fi unul dintre motivele separarii lor. Presupuneri....sau am putea crede cele scrise avand in vedere ca Megan declara ca ei dorm in pat cu fiul lor cel mare. Actrita declara ca incearca din rasputeri sa aiba momente doar pentru ei, dar nu reuseste de fiecare data.

Un alt motiv al separarii, vehiculat in presa, ar fi acela ca Megan este obsedata de cariera ei si ca isi doreste sa revina pe platourile de filmare.

In privinta mariajului, actrita declara ca viata ei este diferita ca sotie, ca sunt toleranti unul cu altul si ca incearca sa aiba rabdare si ca nu incearca sa se schimbe unul pe celalalt.

Brian Austin Green, 42 de ani, si Megan Fox, 29 de ani, doresc sa ramana prieteni de dragul copiilor. Sentimentele lor nu au disparut definitiv, dar decizia de a se separa pentru o vreme le-ar rezolva anumite probleme.

Brian Austin Green si Megan Fox s-au intalnit in 2004, pe platourile de filmare de la Hope & Faith (ABC) in care au jucat impreuna intr-un episod. In 2010 s-au casatorit.

Brian Austin Green mai are un baiat in varsta de 13 ani, Kassius, din relatia anterioara cu vanessa Marcil.

Nici vedete si nici reprezentantii lor nu au confirmat oficial separarea.

Megan Fox si Brian Austin Green s-au casatorit in 2010. La ceremonie a asistat si Kassius, fiul cel mare al lui Green


 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip