gossip

Bruce Willis renunta la filmul lui Woody Allen pentru "Misery"


26/08/2015

Bruce Willis ar fi trebuit sa joace in noul film al lui Woody Allen, dar nu o mai face caci este focusat pe un alt proiect cinematografic.

Filmul lui Woody Allen, deocamdata fara titlu, are o distributie de exceptie Jeannie Berlin, Corey Stoll, Ken Stott, Parker Posey, Blake Lively, Kristen Stewart, Jesse Eisenberg. Alaturi de ei mai joaca Anna Camp, Stephen Kunken, Sari Lennick si Paul Schneider. Filmarile au inceput la New York si Los Angeles.

Din aceasta distributie ar fi trebuit sa faca parte si Bruce Willis care a decis sa renunte la acest proiect in favoarea bestsellerului si filmului clasic Misery de Stephen King pentru care va face o adaptare pentru Broadway.

Woody merge mai departe cu proiectul sau si cauta un inlocuitor pentru rolul lui Bruce pentru a ramane in program. Se gandea sa filmeze digital, ceea ce ar insemna o premiera pentru el. "As vrea sa vad ce iese. Este un val al viitorului, este un val al prezentului", spune Allen despre filmarea digitala.

Filmul lui Allen este produs de vechii sa colaboratori Letty Aronson and Steve Tenenbaum si Edward Walson, si de producatorii executivi Ronald L. Chez, Adam B. Stern si Allan Teh.

 

gossip