gossip

Bryan Singer ne prezinta costumele din X-Men:Apocalypse


12/08/2015

Regizorul Bryan SInger nu mai conteneste cu dezvaluirile, pe bucati, despre viitorul sau film X-Men: Apocalypse. De aceasta data ne ofera un teasting in ce priveste costumele.

O imagine care lasa loc imaginatiei fanilor sa se gandeasca la cum vor fi acestea, de ce culoare. Dar Bryan vine cu indicii desptre filmul sau in mod regulat.

Imaginea te face sa te gandesti cumva la Area 51, mai ales ca vorbim despre mutanti, personaje puternice. Costumele stau acum inchise in dulapuri metalice, nelasand privitorul sa vada mai mult decat contururi.

Regizorul mai arata o imagine in care Ben Hardy (Archangel)  este intr-un fight club din Berlinul de Est (prin 1982). Filmarile continua la Montreal, in aceasta perioada.

Povestea urmareste activitatea profesorului Xavier (James McAvoy) si a lui Mystique (Jennifer Lawrence) care formeaza o noua echipa de mutanti pentru a stopa planul destructiv al Apocalipsei. Acesti mutanti sunt Lana Condor (Jubilee), Sophie Turner (Jean Grey), Tye Sheridan (Cyclops) si Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler).

Din filmele X-Men anterioare, X-Men: First Class si X-Men: Days of Future Past, revin Rose Byrne ca Moira McTaggert, Nicholas Hoult - Beast, Lucas Till - Havok si Evan Peters - Quicksilver.

 Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence si Nicholas Hoult fac parte din distributia filmului in care joaca personaje precum Magneto, Professor X, Mystique si Bestia.
 
In aceasta continuare X-Men mai revin Rose Byrne - Moira MacTaggert, Lucas Till - Havok, Evan Peters - Quicksilver si noii Alexandra Shipp - Storm, Sophie Turner - Jean Grey, Ben Hardy - Angel, Tye Sheridan - Cyclops, Lana Condor - Jubilee. Oscar Isaac va juca rol negativ.
 
Scenaristul/producatorul Simon Kinberg a pornit scenariul inspirat de X2:X-Men United, scris de Mike Dougherty si Dan Harris.
 
"X-Men: Apocalypse" vine ca o concluzie la trilogia inceputa cu X-Men: First Class, continuata cu X-Men: Days of Future Past.

X-Men: Apocalypse va avea premiera pe 27 mai 2016, adus in cinematografe de Odeon Film.


 

gossip