gossip

"Burnt/Super Chef" cu Bradley Cooper, din octombrie in cinematografe


27/10/2015

"Burnt/Super Chef" este un film care spune povestea bucatarului Adam Jones, devenit acum o victima a drogurilor si vedetismului.

Comedia - drama regizata de John Well il are in rolul principal pe Bradley Cooper, nominalizat de patru ori la Academy Award. Acesta a mai jucat si in productii precum Silver Linings Playbook, American Sniper.

"Burnt" este o drama regizata de John Wells, dupa un scenariu ce ii apartine lui Steven Knight.

Bradley Cooper joaca rolul unui fost bucatar-vedeta care a pierdut tot ce avea din cauza drogurilor si a comportamentului sau de diva. Acum vrea sa reconstruiasca totul, astfel ca face echipa cu Helene (Sienna Miller). Vrea un restaurant care sa primeasca trei stele Michelin.

In Super Chef, Adam Jones (Bradley Cooper) gateste. Dar Super Chef nu este un film culinar sau un corespondent cinematografic al unui “cooking show”. Super Chef este un film despre cadere si inaltare, despre descoperirea eu-lui, despre regasirea valorilor, despre relatii si iubire. Gatitul este doar un paravan. Panza pe care se deruleaza o istorie cu o semnificatie mai adanca.

Cu toate astea, in Super Chef, Adam Jones gateste. Spectaculos, surprinzator, nemaivazut. Si tot in Super Chef, Adam Jones incearca obsesiv, disperat, hotarat sa obtina cea de a treia stea Michelin, cea mai pretioasa si, evident, cea mai greu de obtinut distinctie pe care o poate avea un restaurant pe Pamant.

Bradley Cooper a mai intrat in bucatarie si in "Kitchen Confidential", un show marca Fox TV.

Din distributie mai fac parte Emma Thompson (Sense and Sensibility, Love Actually), Daniel Brühl (The Fifth Estate, Captain America: Civil War), Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey, “The Fall”), Alicia Vikander (Ex Machina, Seventh Son), Uma Thurman (Pulp Fiction, Kill Bill) si Lily James (Cinderella, “Downton Abbey”).


"Burnt" a fost lansat in cinematografe pe 23 octombrie si este distribuit in Romania de Forum Film.

 

gossip