gossip

Carter Blanchard si Fox lucreaza la productia anti-supereroi "Steelheart"


24/07/2015

Studiourile Fox l-au desemnat pe Carter Blanchard sa se ocupe de adaptarea pentru "Steelheart", prima parte a trilogiei lui Brandon Sanderson.

 

Carter Blanchard a mai lucrat pentru sequel-ul  Independence Day si Glimmer, ultimul fiind in pre-productie.

Fox a cumparat drepturile asupra cartilor lui Sanderson in luna ianuarie - seria The Reckoners, dupa ce autorul a scris primele doua carti, Steelheart si Firefight.

Shawn Levy va produce filmul prin compania sa 21 Laps.

Steelheart are potential de franciza,  mai ales ca este in sfera supereroilor. Ideea de a lasat totul in mainile unor oameni foarte puternici iar ceilalti sa ii slaveasca trebuia adusa la lumina. Si anti-supereroii pot fi personaje interesante.

Intr-o lume post-apocaliptica, prezenta unei comete le  ofera oamenilor obisnuiti puteri inimaginabile. Cei din jur ii numeste Epicii, dar odata cu aceste daruri vine si dorinta de a domina si a guverna.

In ceea ce odata era Chicago, acum Newcago, un astfel de Epic pe nume Steelheart se autoproclama conducator. cei mai curajosi care vor sa aduca lucrurile la normal sunt The Reckoners, un grup de oameni normali care si-au petrecut viata studiind epicii, aflandu-le slabiciunile, si pe care vor sa-i distruga.

Cartea il are ca personaj central pe David care vrea sa ajunga in grup pentru ca Steelheart i-a ucis tatal, si numai el stie adevarata slabiciune a epicilor.

The Reckoners este o serie a autorului Brandon Sanderson, de fantezie, ce cuprinde Steelheart publicata in 2013, Firefight, publicata in ianuarie 2015, si Calamity ce urmeaza sa apara.

 

gossip