gossip

Cate Blanchett: "Am facut dragoste cu el dupa numai trei zile"


6/10/2015

Cate Blanchett face dezvaluiri incendiare, asa cum nu a mai facut pana acum. Si-a expus viata amoroasa in fata fanilor.

Castigatoarea de Oscar a recunoscut ca a facut amor cu Andrew Upton la numai trei zile dupa ce s-au cunoscut. Doua saptamani mai tarziu se logodeau. O poveste de dragoste din care nu regreta nimic.

Tot dupa trei zile, Cate a decis ca vrea sa se marite cu acesta. "Eram in pat si s-a intors catre mine, deci asta dupa trei zile si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui. Normal ca am spus da", marturiseste actrita. "Dupa acest episod ne-am dus sa mancam ceva, iar la 21 de zile ii spuneam cu adevarat Da!", mai spune Cate.

Cererea in casatorie a venit cam pe neasteptate, dupa ce a incercat sa il impresioneze ca si bucatareasa, dar a iesit un dezastru. "I-am preparat cea mai proasta cina. Am incercat sa fac ceva cu alune si barnza de capra, am crezut ca va fi o idee buna. Nu mi-a iesit", isi aduce ea aminte zambind.

Vedeta din "The Blue Jasmine" a mai adaugat, in spirit de gluma: "Ii otravesti cu mancare, ei halucineaza iar apoi ai tai sunt".

Povestea actritei australiene continua, caci Blanchett este casatorita cu acelasi barbat, Andrew Upton, de peste 18 ani.

 

gossip