gossip

Cate Blanchett isi face debutul regizoral cu povestea Corneliei Rau


22/07/2015

Castigatoarea unui Oscar, Cate Blanchett debuteaza ca regizor cu drama TV "Stateless", ce prezinta povestea Corneliei Rau.

 

Un serial inspirat de fapte reale, "Stateless" va fi regizat de Cate Blanchett (actrita si producator). Serialul va ajunge pe micile ecrane din Australia.

Cornelia Rau a fost o tanara germano-australiana care in 2005 a reusit sa evadeze din Kenja, Sydney, unde era prizoniera de zece luni, pe nedrept. Se credea ca este imigrant ilegal si inchisa la Centrul de Detentie pentru Imigranti Baxter. Un serial despre aflarea identitatii, a apartenentei si a oamenilor care reusesc sa isi gaseasca locul lor in lume.

Cornelia a disparut din Spitalul Manly pe 17 martie 2004, unde era internata cu schizofrenie, iar in februarie 2005 s-a aflat ca era inchisa la Centrul de Corectie pentru Femei Brisbane. Mai apoi a ajuns la Baxter. A fost inchisa pentru ca a refuzat sa isi dezvaluie adevarata identitate, iar autoritatile australiene au considerat-o imigrant ilegal.

Nu se stie daca Blanchett va avea vreun rol in aceasta drama, dar producatori vor fi Matchbox Pictures si Dirty Films.

Anul trecut, actrita anunta ca are de gand sa regizeze si "The Dinner", un lungmetraj al carui scenariu era scris de Oren Moverman.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip