gossip

Cate Blanchett, viitoarea Lucille Ball


4/09/2015

Cate Blanchett va interpreta rolul lui Lucille Ball intr-un film biografic regizat dupa un scenariu scris de Aaron Sorkin.

Cate Blanchett a fost aleasa sa o interpreteze pe Lucille Ball intr-un film despre viata acesteia, o legenda a Hollywood-ului, care va fi regizata dupa un scenariu de Aaron Sorkin (Steve Jobs, The Social Network, A Few Good Men). Lucie Arnaz si Desi Arnaz Jr. vor produce filmul alaturi de Sony - Escaped Artists.

Productia va prezenta cei 20 de ani de mariaj ai vedetei Lucille cu Desi Arnaz, alaturi de care a jucat in sitcomul TV "I Love Lucy". Ball a avut doi copii cu Arnaz inainte de divortul lor din 1960 9cei care se ocupa acum si de productia peliculei). Un an mai tarziu, ea se casatorea din nou, de aceasta data cu Gary Morton.

Cate Blanchett nu a dorit sa comenteze deocamdata despre viitorul ei rol, insa sotul ei a dezvaluit ca aceasta a indragit proiectul mai ales ca este un subiect despre care se pot spune multe. Este castigatoarea a doua premii Adademy Awards, in urma interpretarii unui alt rol iconic - Katharine Hepburn din The Aviator. Cate este pe lista posibilelor castigatoare ale unui Oscar in 2016, fiind nominalizata pentru rolul din Carol.

Cate joaca si in drama Truth impreuna cu Robert Redford si mai are in plan cateva proiecte de cinema cu Terrence Malock.

 

 

gossip