gossip

Cati bani au castigat starurile The Avengers din rolurile jucate


17/06/2015

Salariile starurilor de la Hollywood oscileaza. Pot fi de 2 milioane de dolari sau de 20 de milioane. Cei care castiga acum foarte bine au avut salarii "mizere" la inceputul carierei.

Chris Evans
 
A avut mai multe contracte semnat, dar Age of Ultron i-a adus actorului 7 milioane de dolari. Primul sau salariu de la Marvel a fost de 300.000 pentru Captain America: The First Avenger.
 
Chris Hemsworth
 
Actorul a fost remunerat cu peste 5 milioane de dolari pentru Age of Ultron, in schimb ce pentru Thor a primit un cec in valoare de 200.000 de dolari.
 
Mark Ruffalo
 
Salariul din Avengers: Age of Ultron se pare ca pus mana pe numai 3 milioane de dolari, plus alte beneficii. 
 
Jeremy Renner (Hawkeye)
 
Dupa roluri interpretate in Mission Impossible: Ghost Protocol si The Bourne Legacy, Jeremy a ajuns sa primeasca pentru personajul din Age of Ultron 5 milioane de dolari alaturi de un anumit procent din incasari la final. Este ceva avand in vedere ca pentru The Hurt Locker din 2008, actorul a primit 65.000 de dolari.
 
Scarlett Johansson (Black Widow)
 
Pentru productia Marvel, Age of Ultron, Scarlett a primit 6 milioane de dolari salariul, iar la final, din alte bonificatii, a ajuns sa incaseze 20 de milioane de dolari.
 
Robert Downey Jr. (Iron Man)
 
Robert este campion absolut la acest capitol. A facut pana la 70 de milioane de dolari cu The Avengers. Nu degeaba a ajuns sa fie considerat cel mai bine platit actor.
 
Prin anii 2000 si 2005, Robert castiga 100 de dolari pe zi, iar mai tarziu a ajuns la 500.000 de dolari pentru Iron Man din 2008, iar cifrele au crescut simtitor. Cine nu s-ar bucura?
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip