gossip

Ce il inspira pe George RR Martin pentru cartea "The Winds Of Winter"


16/07/2015

George RR Martin a fost surprins de camerele de filmat in intimitatea caminului sau, in timp ce isi cauta inspiratia pentru viitoarea carte intitulata "The Winds Of Winter", dupa care se va realiza si sezonul sase al Game of Thrones.

 

Conan si echipa sa au fost curiosi sa vada cum anume lucreaza George RR Martin la "The Winds Of Winter", carte pe care fanii o asteapta cu sufletul la gura sa vada ce anume se va intampla cu Jon Snow si celelalte personaje ce sunt aduse la viata in Game of Thrones.

Din nefericire pentru cei care se asteptau ca George chiar sa fie cufundat in munca sa de scriitor, acesta le rezerva tuturor o mare surpriza.

In loc sa il vedem in fata calculatorului, a unei coli de hartie, etc, asternand cele mai interesante idei, George RR Martin se distreaza precum un copil.

In video poate fi vazut cum face baloane de sapun, cum se joaca cu o masina cu telecomanda, cum bate la tobe sau cum se arunca in piscina. Relaxare totala din partea scriitorului renumit.

Dar si asa poate veni inspiratia, chiar atunci cand nu te astepti si in cele mai nebunesti locuri. In acelasi timp observam ca este un tip caruia nu-i lipseste umorul.
 

 

gossip