gossip

Ce nu stiai despre filmul "Paper Towns/Orase de Hartie"


7/08/2015

"Paper Towns" va avea doua zile de avanpremiera la CinemaPRO, miercuri, 12 august, si joi, 13 august. Iata cateva detalii interesante despre film.

 

Filmul Paper Towns/Orase de Hartie este o adaptare dupa bestsellingul cu acelasi nume al autorului John Green. Povestea il are ca personaj central pe Quentin (Nat Wolff) si enigmatica sa vecina Margo (Cara Delevingne), care este pasionata de mistere, astfel ca isi doreste sa devina unul.

Cara Delevigne a impresionat la auditiile pentru rol, potrivit autorului John Green. "Ne-a uimit pe toti. A inteles-o pe Margo exact asa cum trebuia. Sunt extrem de incantat", spune acesta. Totusi, pentru rolul personajului pe care aceasta il interpreteaza a fost initial vorba sa joace Shailene Woodley (Divergent, Insurgent, Allegiant Part 1 & 2). Aceasta a fost nevoita sa renunte la rol fiind ocupata cu filmarile la Insurgent. John Green spune ca el ar fi ales-o pe Emma Blackery, o prezenta activa de la Youtube si cantareata britanica.

Cand Cara a aflat ca a luat rolul a fost extrem de emotionata: "Am fost chiar eu, ceea ce este putin trist. Eram intr-o camera de hotel, ma pregateam pentru munca si am primit un telefon. Am inceput sa plang. Era prea mult". Acesta este si primul rol principal al actritei.

Filmul este lansat la aproximativ sapte ani de la publicarea cartii autorului. Green are si el o scurta aparitie in pelicula, de genul celor cu care ne-a obisnuit Stan Lee de la Marvel.

Paper Towns/Orase de Hartie a fost filmat in Skybrook, Huntersville, North of Charlotte, in noiembrie 2014.

John Green este autorul nuvelei, dupa care se face adaptarea pentru film, dar si producator executiv.

Jake Schreier, regizorul filmului, a spus despre Cara la auditii ca a facut un moment special, declarandu-se impresionat de talentul ei.

Cara vorbeste engleza cu accent britanic, dar pentru Margo va trebui sa aiba accent american.

Scena in care Quentin, Radar si Ben canta piesa Pokemon a fost adaugata in film la sugestia lui Halston Sage (Lacey in film) si Justice Smith (rolul lui Radar).

Margo si Quentin au, in film, o scena in care danseaza pe versiunea instrumentala a piesei Lady in Red - Chris de Burg. Ea ii apare lui Quentin, in vis, intr-o rochie rosie.

Cara Delevigne nu este numai o actrita talentata, ci si unul dintre cel mai bine platite modele din lume. Anul trecut, a obtinut venituri de milioane de dolari din aceasta activitate.

Desi este actrita principala, Cara apare in film in jur de 20 de minute!

Paper Towns/Orase de Hartie va avea premiera in cinematografe pe 14 august, distribuit de Odeon Film.

 

gossip