gossip

Cel mai nou trailer "Maze Runner: The Scorch Trials"


24/08/2015

Cu Dylan O’Brien (Teen Wolf), Kaya Scodelario (Skins) si Thomas Brodie-Sangster (Game of Thrones), "Maze Runner: The Scorch Trials" va avea premiera pe 11 septembrie.

Noul trailer de la "Maze Runner: The Scorch Trials" vine cu intrebarea "tu de ce parte a baricadei te afli". Doar ca Thomas, interpretat de Dylan O'Brien, a scapat din labirint, nu inseamna ca puzzelul a luat sfarsit. Noua franciza SF The Maze Runner continua si in aceasta toamna cu un nou film in care facem cunostinta cu povestea umanitatii si recuperarea dupa distrugere, unde tinerii sunt prinsi in lupta.

Dupa ce au evadat din labirint, in The Scorch Trials Gladers ajung in mainile dubioase ale oragnizatiei WCKD, care initial ii aruncase in labirintul experiment. Janson, mana dreapta a directorului organizatiei, interpretat de Aiden Gillen (Game of Thrones) ii ia pe Gladers in custodie si duce in Phase 2 a experimentului.

Studiourile 20th Century Fox ne prezinta noul clip "Maze Runner: The Scorch Trials", in care Thomas si Janson se confrunta intr-un interogatoriu care are o singura intrebare. Janson pare prietenos, dar organizatia ii observa adevarata fata.

Dupa cum au demonstrat in primul trailer al filmului, Gladers nu mai au mult pana cand sa evadeze din ghearele WCKD, sa isi incerce sansele mai departe.

Wes Ball este regizorul "Maze Runner: The Scorch Trials", scenariul este scris de T.S. Nowlin. Adaptarea The Scorch Trials este facuta dupa a doua carte a lui James Dashner  din seria "The Maze Runner".

"Maze Runner: The Scorch Trials", produs de 20th Century Fox, va fi lansat in cinematografele 2D, 3D si IMAX pe 11 septembrie 2015, distribuit de Odeon Film.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip