gossip

"Central Intelligence", cu The Rock Dwayne Johnson si Kevin Hart, din 2016 in cinematografe


9/07/2015

"Central Intelligence" este o comedie de actiune ce ii are in rolurile principale pe cei doi prieteni The Rock Dwayne Johnson si Kevin Hart care joaca pentru prima data impreuna, in acelasi film.

 

"Central Intelligence" spune povestea reintalnirii a doi vechi prieteni care ajung sa aiba parte de o mare aventura.... la nivel inalt. In videoclip The Rock ne arata cum se antreneaza din greu pentru noul sau rol.

The Rock joaca rolul unui ex-tocilar pe nume Bob antrenat sa devina agent CIA. El revine acasa pentru o reintalnire cu vechii colegi de scoala. Sub pretextul ca se afla intr-o misiune secreta, el incearca sa-si ajute un fost coleg, rol interpretat de Kevin Hart, acum un contabil care duce dorul zilelor de glorie din trecut pe cand era cel mai tare sportiv din scoala.

Curand, cei doi ajung impreuna in lumea spionajului, a armelor de foc, a tradarilor, in care ambii si-ar putea pierde viata in mai multe moduri decat si-ar fi inchipuit.

Din distributie mai fac parte actorii Amy Ryan, Danielle Nicolet si Bobby Brown. Dwayne The Rock Johnson spune ca pentru rolul lui Bob s-a lasat inspirat de Tom Hanks in "BIG".

Filmul, o productie New Line Cinema - Warner Bros. Pictures, Universal Pictures, este regizat de Rawson Marshall Thruber, dupa un scenariu scris de  Ike Barinholtz, David Stassen si Peter Steinfeld.

"Central Intelligence" este distribuit in Romania de Ro Image si va avea premiera in cinematografe pe 1 iulie 2016.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip