gossip

Channing Tatum a semnat pentru rolul principal din Gambit


4/08/2015

Channing Tatum a semnat un contract pentru rolul lui  Remy LeBeau /Gambit din filmul cu acelasi nume, regizat de Rupert Wyatt.
 

 

Desi se scria ca Channing Tatum iese din proiectul Gambit al celor de la 20th Century Fox, iata ca lucrurile stau exact invers. Actorul a semnat un contract pentru spin-off-ul X-Men. Tatum va fi si actorul principal, dar si producator.

Chiar daca au existat anumite discutii, nu a fost niciodata, se pare, in pericol ca Tatum sa nu mai joace in film. Potrivit contractului el ar putea sta in schema multi ani de zile de acum incolo, pe modelul lui Jugh Jackman cu Wolverine in X-Men.

Regizorul de la Rise of the Planet of the Apes, Rupert Wyatt, se va ocupa si de Gambit. Scenariul este scris de Josh Zemuter, alaturi de Chris Claremont. Channing Tatum, Reid Carolin, Lauren Shuler Donner si Simon Kinberg sunt producatori.

Filmarile pentru Gambit vor incepe anul acesta, pentru ca in 2016 sa fie lansat si sa succeada premiere precum spin-off-ul X-Men Deadpool, pe 12 februarie si X-Men:Apocalypse, pe 27 mai 2016.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip