gossip

Charlize Theron va prelua rolul lui Brad Pitt in "The Gray Man"


14/10/2015

Cei de la Sony Pictures sunt in discutii cu Charlize Theron pentru rolul principal in filmul "The Gray Man".

In "The Gray Man", Brad Pitt ar fi trebuit sa detina rolul principal. Nu a fost sa fie asa, iar producatorii si-au indreptat atentia catre un alt actor, o femeie - Charlize Theron.

Dupa rolul impresionant din Mad Max: Fury Road, unde Theron a interpretat-o pe Furiosa, cei de la Sony Pictures merg mai departe cu productia "The Gray Man", dupa ce i-au propus lui Charlize sa faca parte din distributie.

Pelicula va fi regizata de James Grey si va fi o adaptare dupa romanul lui Mark Greaney cu acelasi nume. Cartea spune povestea unui expert CIA, pe nume Court Gentry,  devenit asasin care trebuie sa faca fata problemelor in stilul sau, in calatoria prin Europa. Cel mai important lucru este sa ramana in viata, dar si isi apere fostii camarazi.

Se aude ca scenariul le-a fost inmanat fratilor Russo, Joe si Anthony Russo, cei care au avut la un moment dat o legatura cu  "Captain America: Civil War", "Avengers: Infinity War Part I" si "Avengers: Infinity War Part II", proiecte pentru care nu au mai avut indeajuns timp sa se ocupe de ele.

Daca Theron va semna contractul, ea va mai produce un film prin compania sa Denver and Deliliah impreuna cu Joe Roth.

Nu este primul film in care rolul principal oferit initial unui actor, de un anumit sex, este dat ulterior altuia, de sex opus. Aici amintim "Salt" in care Angelina Jolie a preluat ex-rolul de ofiter CIA oferit mai intai lui Tom Cruise, sau "Our Brand is Crisis", in care Sandra Bullock a jucat un rol scris original pentru un barbat.

 

gossip