gossip

Chris Hemsworth este secretara in actiune, in "Ghostbusters 3"


19/08/2015

Chris Hemsworth este singurul barbat care lucreaza pe langa vanatoritele de fantome din filmul lui Paul Feig "Ghostbusters".

Din imaginea publicata pe internet, Chris nu va fi un simplu receptioner, ci va avea parte de ceva mai mult actiune. In fotografie il vedem pe actor purtand costumul oficial la vanatoarelor de fantome, o pereche de ochelari, dar si calare pe un motor.

In acest film, vanatorii de fantome clasici au fost inlocuiti cu trupa de fete formata din Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones si Kate McKinnon. El este "secretara" lor, dupa cum a anuntat Feig cu ceva timp in urma. Cam amuzat pentru un fost Thor!


In prima faza Chris a refuzat rolul celor de la Sony dupa ce l-a citit si i s-a parut prea nesemnificativ. Ulterior, studiourile au mai lucrat la rol si i l-au retrimis spre citire. De aceasta data, Chris a acceptat.

In acest reboot si-ar putea face aparitia si Bill Murray, Ernie Hudson, Sigourney Weaver, precum si Dan Aykroyd.

Rebootul Ghostbusters este cea de-a patra colaborare a Melissei McCarthy cu Paul Feig, dupa Bridesmaids (2011), The Heat (2013), and Spy (2015).

In film, Melissa este un fel de lider al grupului, dar toata lumea va fi egala in drepturi. Toatele femeile din echipa sunt puternice si au umor, spune Feig.

Comedia Ghostbusters va fi lansata pe 15 iulie 2016 si va fi distribuita in cinematografe de InterCom Film.


 

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip