gossip

Circle of Love - Marti 28 Martie ,Ora 19:30 ,la CinemaPRO.


22/03/2017

Un spectacol multimedia, cu muzică Depeche mode, care te poartă prin etapele vindecării unei suferinţe din dragoste...
 
 
Circle of Love este o producţie multimedia, un spectacol neconvenţional, în care unele dintre cele mai cunoscute melodii Depeche Mode cântă sfârşitul unei poveşti de dragoste.
 
Relaţia, Negarea şi Negocierea, Furia, Depresia, Excesul, Acceptarea şi Speranţa sunt aşa-numitele "etape de doliu" prin care şi tu ai trecut când ai pierdut pe cineva drag. Prin aceleaşi stadii trece şi protagonistul, dragostea fiind simultan atât motivul căderii sale, cât şi impulsul pentru a se ridica din nou.  
 
Îmbinarea unui scurt-metraj cu muzica bandului live -într-un aranjament muzical propriu, care urmăreşte îndeaproape firul epic, sincronizarea perfectă dintre film şi versuri, te prind într-un rollercoaster afectiv şi te fac să fii parte din poveste.   
 
Asta face Circle of Love o experieţă unică, 80 de minute diferite de tot ce ai experimentat până acum în materie de spectacole.
 
 
Biletele se gasesc la casa de bilete a CinemaPRO si online pe www.eventim.ro

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip

 • BEATLES'N'JAZZ – 12 mai 2017 ora 20:30 la CINEMA PRO. BEATLES'N'JAZZ – 12 mai 2017 ora 20:30 la CINEMA PRO.

   The Beatles a fost unul dintre grupurile a cărui muzică a fost cea mai influentă pentru era rock care a urmat Grupul a fost alcătuit din John Lennon (vocal, chitară ritmică), Paul McCartney (vocal, chitară bas),George Harrison (chitară solo) şi Ringo Starr (baterie). Ei au avut ca ţintă generaţiile de tineri rezultate de după al Doilea Război Mondial, în Anglia,SUA, etc.  Fără dubiu, "The Beatles" este unul din cele mai faimoase şi de succes grupuri în istoria muzicii rock, contorizând peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.
   

 • Hai la comedia Chat Chat Chat sa vezi peste ce surprize poti sa dai atunci cand iti cauti sufletul pereche pe chat! Joi, 20 aprilie, la ora 20:00, la Cinema Pro Hai la comedia Chat Chat Chat sa vezi peste ce surprize poti sa dai atunci cand iti cauti sufletul pereche pe chat! Joi, 20 aprilie, la ora 20:00, la Cinema Pro

  Chat Chat Chat – umor in doza concentrata, ritm trepidant, personaje caricaturizate pe care oricine le poate recunoaste cu usurinta in jurul sau si un subiect actual: trecerea de la socializarea clasica in baruri, cafenele, parcuri la socializarea pe internet, si buclucurile care pot rezulta cand lumea virtuala se suprapune peste lumea reala.
   
  Inainte de spectacol faci selfi-uri cu prietenii la cabina foto pusa la dispozitie de Momentos. Dupa spectacol socializezi si faci selfie cu actorii! Primesti, pe loc, pozele tiparite cadou.