gossip

Cody, fratele lui Paul Walker, face echipa cu Nicolas Cage intr-un film de razboi


17/07/2015

Cody Walker, fratele mai mic al lui Paul Walker, a primit un rol important in filmul in care joaca si Nicolas Cage.

 

Dupa ce a filmat la Fast and Furious 7, Cody pasteste cu dreptul inainte si face echipa cu Nicolas Cage in prductia USS Indianapolis.

Dupa ce a ajutat Universal Pictures cu filmul Furious, dupa moartea lui Paul, actorul in varsta de 27 de ani continua cu roluri importante in cinematografie.

Noul rol din USS Indianapolis: Men of Courage vine dupa ce a semnat cu Paradigm Talent Agency in aprilie.

In filmul regizat de Mario Van Peebles, Nicolas Cage joaca rolul capitanului Charles McVay. Filmul este inspirat de o intamplare reala ce a avut loc in 1945. Vasul lui McVay, aflat intr-o misiune secreta,  s-a scufundat dupa ce a fost lovit de o torpila. Un numar de 1.196 de oameni au asteptat ca cineva sa ii salveze zile intregi. Doar 317 au supravietuit dupa ce rechinii au inceput sa ii manance pe cei care au cazut din nava.

In USS Indianapolis: Men of Courage, Cody (West)  joaca rolul unuia dintre soldatii care se luptau pentru supravietuire.

Din distributie mai fac parte Tom Sizemore, Thomas Jane, Matt Lanter, Weronika Rosati, Emily Tennant, Mandela Van Peebles si multi altii.

Interesant este faptul ca rolul unuia dintre supravietuitorii de pe nava, Granville "GS" Crane, va fi interpretat chiar de nepotul sau - Johnny crane in film. GS Crane, care inca traieste,  si-a pierdut un brat dupa ce a cazut in apa si a fost atacat de un rechin.

Filmarile au inceput abia pe19 iunie.

USS Indianapolis: Men of Courage va fi lansat in cinematografe in 2016. Urmeaza a se stabili si o data exacta.

 

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip