gossip

Comedy Night Party cu Radu Pietreanu


28/10/2014


Radu Pietreanu (fost component al grupului umoristic Vacanţa Mare) si prietenii sai, Tibi Neuronu, Mihaela Ignat si Cristi Priza, te invita la un spectacol de stand-up comedy spectaculos: Comedy Night Party! Show-ul va avea loc la Cinema Pro - pe 1 noiembrie, intr-o sambata, de la ora 20:00.
 


Ilustratia muzicala va fi asigurata de Cristi Pup, in timp ce umorul de calitate va fi la el acasa!

Radu Pietreanu, scenarist si actor, si-a inceput cariera in anul 1983 la Cenaclul Orizont al Institutului de Mine Petrosani, unde a studiat cinci ani, apoi - in 1988 - a infiintat grupul Vacanţa Mare alaturi de Mugur Mihaescu si Dan Sava. Din 1999, ca membru al grupului Vacanta Mare a aparut in emisiuni saptamanale la Pro TV. Ulterior, a avut aparitii TV si la Kanal D, Etno Tv si Antena 1. Dupa tragica disparitie a lui Dan Sava, in 1999, cand a murit intr-un accident rutier, trupa Vacanta Mare l-a recrutat pe actorul Florin Petrescu.

Tibi Neuronu, pe numele real Tiberiu Stavar, artist de stand-up comedy, profita din plin de apetitul romanilor pentru umor si exploateaza la maximum aceasta latura umana.

La fel procedeaza si Cristi Priza, care sustine show-uri de stand-up comedy alaturi de Tibi, simtind ca romanii au simtul umorului foarte dezvoltat!
 

gossip