gossip

Continuarea la "The Ring" ar putea fi lansata in 2016


1/10/2015

Studiourile Paramount au o noua data de lansare pentru continuarea la The Ring. Se va lansa in 2016, cel mai probabil in prima jumatate a anului.

Nu s-a stabilit o noua data exacta, dar compania va reveni cu alte precizari cand va fi momentul. Aceasta miscare vine dupa ce Paramount a schimbat si data de lansare a The Big Short, adaptarea lui Adam McKay dupa romanul lui Michael Lewis, pentru a face loc peliculei lui Charlie Kaufman - Anomalisa ce are sanse sa se califice in cursa pentru Oscar. Acest film ar putea fi lansat pana la sfarsitul acestui an.

Cu data initiala de lansare, Rings s-ar fi confruntat cu drama By the Sea, cu Angelina Jolie si Brad Pitt, cu The 33, o alta drama cu si despre mineri, dar si cu filmul de comedie Love the Coopers.

Rings este regizat de F. Javier Gutiérrez (“Before the Fall”), iar din distributie fac parte Matilda Lutz and Alex Roe, dar si vedeta din  “The Big Bang Theory” Johnny Galecki.

Initial denumit The Ring 3D, ulterior Rings, aceasta continuare vine la multi ani dupa lansarea primelor parti in care faceam cunostinta cu o caseta video blestemata.

Filmul este produs de Laurie MacDonald si Walter Parkes, si are un secanriu scris de David Loucka, Jacob Aaron Estes si Akiva Goldsman.
 

gossip