gossip

Crina Semciuc este pur si simplu provocatoare in filmul #SELFIE


16/04/2014

Cu tinute dintre cele mai sumare si inarmata cu foarte mult sex-appeal, actrita Crina Semciuc o interpreteaza pe rebela Yasmine, o fata de bani gata care va cuceri marile ecrane, din 9 mai in comedia #SELFIE.

„Crina, la varsta ei statea acasa, era cuminte, mergea la scoala, nu fugea inainte de BAC. Singura nebunie de care imi aduc aminte s-a intamplat in liceu. O prietena se indragostise de un baiat si ne-am strans toti la ea acasa, fara ca parintii ei sa stie si, la un moment dat, a batut un vecin pentru ca faceam galagie. Noi toti am sarit pe geamul din baie, pe bloc. De acolo am sarit pe celalat bloc pana am gasit o iesire. Aici cred ca am intrecut-o pe Yasmine. Ea s-ar fi certat cu vecinul, s-ar fi batut… Eu am fost cuminte. De aceea m-am facut actrita: sa pot trai alte povesti.”, declara Crina Semciuc despre experienta #SELFIE. 
 
Adolescenta indrazneata, pe care look-ul nonconformist si nevoia de a iesi mereu in evidenta o recomanda, Yasmine a insemnat pentru actrita atat provocarea de a interpreta un personaj atipic, cat si un bun prilej pentru a-si aminti de perioada liceului.
 
Alaturi de Crina Semciuc, in rolurile principale din #SELFIE vor mai putea fi urmariti pe marile ecrane: Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan si Alexandru Calin. Publicul va avea ocazia sa ii reintalneasca pe Razvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Razvan Fodor, Carmen Tanase si Florin Calinescu, care completeaza cu succes rolurile principale.
 
 
Cu gandul ca in curand vor scapa de BAC, profesori si liceu, trei adolescente pornesc in aventura vietii lor cu doar doua zile inainte de examenul maturitatii.
 
Fara sa stea prea mult pe ganduri, Yasmine (Crina Semciuc), Roxana (Olimpia Melinte) si Ana (Flavia Hojda) fug la mare, unde in loc de distractie, vor avea parte de o multime de peripetii si discutii aprinse.
 
 
In toata valtoarea evenimentelor sunt prinsi Mihai (Levent Sali), George (Vlad Logigan) si Bogdan (Alexandru Calin), trei tineri ajunsi la mare nu sa cheltuiasca, ci sa faca rost de bani intr-o maniera nu tocmai legala. Dupa ce distrug o masina si pierd toti banii, pentru fete devine aproape imposibil sa mai ajunga la timp pentru sustinerea examenului de bacalaureat.
 
Comedia #SELFIE va fi distribuita la CinemaPRO din 9 mai de catre ZAZU Film, fiind o productie MediaPro Pictures si ZAZU Film.

gossip