gossip

Cum s-au descurcat actorii la primele auditii pentru Game of Thrones


15/07/2015

Game of Thrones este un serial HBO cu un succes la public nemarginit. Iata cum au pasit actorii spre rolurile care le-au adus celebritatea.

 

Una dintre cele mai bune vesti pentru fani este revenirea lui Isaac Hempstead-Wright in sezonul sase al Game of Thrones.

Isaac este interpretul rolului Bran Stank, cel mai mic dintre odraslele lui Ned Stark si ale sotiei sale Catelyn Stark. Isaac nu a mai fost in serial inca de la finalul sezonului patru.Personajul Bran Stark este cunoscut pentru viziunile sale interesante.

Inainte de toate au fost auditiile la care s-au prezentat actorii talentati. Printre acestia se numara unii dintre cei mai adorati de public Natalie Dormer (Margaery Tyrell), Rose Leslie (Ygritte) si Gwendoline Christie (Brienne of Tarth).

Actorul german Tom Wlaschiha care ii da viata lui Jaqen H'ghar isi citeste, in materialul video, replica de la debut, din sezonul doi: 'A man has a thirst. A man does not drink for a day and a night. A boy could make a friend.'

Norvegianul Kristofer Hivju alias Tormund Giantsban in serial foloseste un morcov ca sprijin in timp ce spune replica in care scuipa mancarea din gura.

Desigur, una dintre replicile memorabile este cea a personajului Ygritte (Leslie Rose) "You know nothing Jon Snow".

De la Comic Con din San Diego de anul acesta nu au lipsit Maisie Williams, Sophie Turner, Gwendoline Christie, Alfie Allen si John Bradley. Ei au fost prezenti la panelul GOT de la eveniment si au stat de vorba cu fanii. Au lipsit, din nefericire, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington si creatorii serialului David Benioff & Dan Weiss.



Sezonul cinci al Game of Thrones s-a terminat cu un gust amar - Jon Snow (Kit Harington) a murit. Speculatiile privind sezonul sase sunt multe, cel putin in privinta acestuia care a fost vazut recent cu aceeasi tunsoare, semn ca povestea lui nu s-a terminat sezonul ce tocmai s-a incheiat.


 

gossip