gossip

Dan Chisu s-a apucat de filmarile pentru "Aniversarea", in Bucuresti


2/07/2015

Intr-o veche si abandonata casa boiereasca din centrul Bucurestiului, echipa de productie de la DaKino a amenajat cateva spatii pentru filmarile la Aniversarea/Confesiunea (titlu de lucru), lungmetraj scris si regizat de Dan Chisu.

 
”Casa in care se simt moliile”, cum zice Dan Chisu, e decorul povestii despre aniversarea bunicului de 94 de ani (Mircea Albulescu), la care vin rubedeniile si fostii colegi. 
 
Povestea are unitate de timp si loc, asa ca Dan Chisu mizeaza pe actori, care trebuie sa dea dramatism personajelor, iar alegerea este impresionanta: Mircea Albulescu, Simona Bondoc, Emanuel Parvu, Razvan Vasilescu, Emilia Dobrin, Madalina Constantin, Frederic Fisbach, Lucian Ifrim, Dana Voicu, Rodica Lazar, Mircea Andreescu, Papil Panduru, Coca Bloos, Constantin Cojocaru, Mihai Constantin, Marian Ralea si George Remes.
 
Liviu Pojoni Jr. este director de fotografie, Alina Pentac este scenograful filmului, iar Dana Roseanu se ocupa de machiaj.
 
Actorul Emanuel Parvu este un cinic directoras de banca, dar dupa filmari isi reia proiectele de regizor. Madalina Constantin este nepoata care locuieste in Franta si tine la imaginea femeii de succes. Actrita chiar locuieste si munceste in Franta de mai multi ani. E fericita sa lucreze acasa si a venit cu sotul, actorul Frederic Fisbach, care joaca si el in film, si cu copilul.
 
Emilia Dobrin este cucerita de scenariu si a renuntat la un proiect teatral pentru acest film.
 
Filmarile se termina la 1 iulie, iar premiera va fi, probabil, in 2016. (aarc.ro)
 
 

gossip