gossip

Daniel Craig merge mai departe cu rolul agentului 007, si dupa "Spectre"


2/10/2015

Actorul Daniel Craig a declarat ca Spectre nu va fi ultimul sau film, dat fiind faptul ca in contract este mentionat inca un film cu acest personaj.

"Voi merge mai departe cat vor fi apt fizic", spune actorul in varsta de 47 de ani, Daniel Craig. Acesta a declarat ca nu "divorteaza" de personajul James Bond dupa Spectre, pentru ca are in contract inca un film dupa acesta. Dar nici nu se simte gata sa renunte la rol. S-a atasat de el.

"Nu fac predictii, dar sunt contractat pentru inca un film", a mai mentionat Craig.

"Muncesc pana cand nu mai pot. Vreau si mai mult pentru ca totul sa iasa bine. Nu vreau sa dezamagesc. Cat mai pot fizic imi vor duce personajul pana acolo unde trebuie", spune Daniel in interviu.

Inainte de acest interviu, Daniel spunea pentru Esquire ca ar renunta la personaj, dupa Spectre, iar zvonurile privind castingul nu au intarziat sa apara. Se spunea la un moment dat ca una dintre alegeri pentru 007 ar fi Idris Elba, asta ar fi insemnat si primul James Bond de culoare.

Damian Lews si Pierce Brosnan au mai fost celelalte optiuni. Dar iata ca nimic nu s-a schimbat si lucrurile merg inainte asa cum fusesera planuite initial.

Spectre va fi cel de-al patrulea film James Bond al lui Daniel Craig, dupa Quantum of Solace, Casino Royale si Skyfall. Ultimul a avut incasari de peste 1,1 miliarde dolari incasari internationale, devenid primul film din franciza catre depaseste bariera de 1 miliard de dolari.

Spectre va ajunge in cinematografe pe 6 noiembrie, distribuit de Forum Film, iar din distributie fac parte, alaturi de Daniel Craig, si  Christoph Waltz, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Lea Seydoux.

 

gossip