gossip

Dezvaluiri neasteptate despre munca de caritate a Angelinei Jolie. Cat sunt de sincere starurile?


7/07/2015

Multi spun ca vedetele fac opere de binefacere pentru a da bine in fata publicului, pentru a atrage fani si, poate, pentru a dobandi anumite beneficii.

 

O persoana care s-a aflat de numeroase ori in echipa actritei Angelina Jolie ce face munca de caritate a dezvaluit adevarul gol-golut despre ce anume face sotia lui Brad Pitt. Spune ca nu este vorba de un rol jucat de aceasta pentru a atrage simpatii, ci se didica intru totul muncii sale. Este devotata si ajuta oamenii din tarile slab dezvoltate si defavorizate.

In timp ce anumite staruri aleg sa-si petreaca viata alaturi de cei dragi, in vacante de lux, etc, Angelina obisnuieste sa mearga deseori in medii ostile pentru a oferi o speranta celor care incearca sa supravietuiasca acolo.

In calitate de Ambasador al Natiunilor UNite, Jolie este cat se poate de serioasa si se documenteaza bine inainte de a patrunde intr-un nou teritoriu.

Persoana care a facut dezvaluirile este angajata al UNHCR (United Nations High Commissioner for Refugees) si spune despre Jolie ca deseori stie mai multe date despre viata refugiatilor decat oricare alt membru al echipei si a fost in numeroase locuri pana in prezent. Este insotita de cameramanul ei oriunde merge.

Discursurile ei impresioneaza pe cei prezenti de fiecare data. Acesta isi aminteste de momentele memorabile din Haiti, Iordan si Sri Lanka, unde a fost alaturi de actrita.

Acesta mai adauga faptul ca oricine se alatura muncii de caritate a vedetei va fi surprins sa vada ca un nume atat de imiportant in Cetatea Filmului este un om foarte simplu in viata reala si care nu arata nicio clipa ca vine din alta lume. iti da si tie puterea de a schimba lucurile.

Sursa care a facut dezvaluirile spera ca Angelina Jolie sa fie un exemplu bun si pentru alte vedete de la Hollywood care se alatura unor asemenea cazuri sociale.
 

 

gossip