gossip

"Die Hard 6" este in lucru


16/10/2015

Cine nu a vazut seria "Die Hard" in care rolul principal i-a apartinut lui Bruce Willis? Si cum nimic nu rezista in fata puterii sale. Iata ca se aude ca va exista o continuare...

20th Century Fox spera ca Bruce Willis va fi pregatit pentru o noua productie care sa il aduca, din nou, pe marile ecrane in seria "Die Hard". Cei de la studio poarta discutii cu regizorul Len Wiseman (Live Free or Die Hard) pentru a reveni pe platourile de filmare.

Die Hard 6 ar putea fi un fel de continuare a seriei in care personajul principal ofiterul John McClane a fost interpretat de Willis. De aceasta data Bruce ar urma sa joace un ofiterul John ceva mai tanar care se afla in New York, cu mult timp inainte ca el sa devina un erou national dupa ce a salvat victimele din Nakatomi Plaza.

Proiectul este abia la inceput, multe mai sunt de dezvoltat, dar cel putin fanii pot fi incantati ca eroul lor ar putea reveni pe ecrane. Studiourile Fox sunt interesate ca eroul John McClane sa intre din nou in joc si sa salveze pe toata lumea.

Bruce Willis aka John McClane, un erou inegalabil

 

gossip