gossip

Disney a amanat lansarea "Tron 3"


2/06/2015

Compania Disney a decis amanarea lansarii din 2018 a continuarii Tron, partea a treia, deoarece studiourile nu au gasit o data favorabila difuzarii in cinematografe, caci au foarte multe lansari.

Agenda Disney este plina de lansari care mai de care mai interesante. Astfel, pentru Tron 3 nu s-a mai gasit loc, fiind reprogramat pentru o data ce nu a fost inca stabilita. 
 
In ciuda popularitatii dobandite de franciza si a faptului ca versiunea din 2010 Tron:Legacy a adunat incasari de peste 400 de milioane de dolari in box office nu s-a putut stabili o data exacta. Daca ramane lansare in 2018... candva sau anul urmator ramane de vazut.
 
Reprezentantii companiei au declarat ca nu vor mai face investitii in acest film daca nu au inca o data de lansare. Au sperat ca bugetul celei de-a treia parti va fi cam cat la cea de-a doua, adica undeva pe la 170 de miioane de dolari.
 
De regie se ocupa tot Joseph Kosinki, iar din distributie fac parte Olivia Wilde si Garrett Hedlung.
 
Walt Disney are de lansat Jungle Book, Pirates of the Caribbean, Alice in Wonderland, Pete's Dragon si Beauty and the Beast, precum si multe alte proiecte cu/fara alte colaborari. Sa nu uitam ca mai au ceva proiecte cu Pixar, Lucasfilm si Marvel.
 

gossip