gossip

Disney face un remake dupa animatia "The Sword in the Stone"


22/07/2015

Cel care va reusi sa smulga sabia fermecata prizoniera intr-o piatra va fi demn sa urce pe tronul Angliei. Ucenicul Wart le va da o lectie tuturor.

 

"The Sword in the Stone" este cunoscut ca ultimul film animat lansat inaintea mortii lui Walt Disney, in 1966. Animatia ii conduce pe entuziasti spre miturile arthuriene.

Live-actionul continua seria reimprospatarilor studiourilor Disney a animatiilor clasice, alaturi de Genie (prequel Aladdin), Pan (Peter Pan), Tinker Bell, Alice in Wonderland, Maleficent, Cinderella, Mulan, The Jungle Book sau “Alice Through the Looking Glass” (2016).

"The Sword in the Stone" se alatura renasterii si a lui Arthur. Regizorul britanic Guy Ritchie va lansa "Knights of the Roundtable: King Arthur", pe care Warner Bros spera ca va fi o serie de sase noi filme, in iulie 2016. In acest film rolul lui Arthur i-a fost atribuit lui Charlie Hunnam, Jud Law este Vortigen, Eric Bana va fi Uther Pendragon. Sunt zvonuri care sustin ca fotbalistul David Beckham va avea un mic rol, acela al unui cavaler morocanos care nu poate scoate sabia Excalibur din piatra.

Miturile arthuriene au reprezentat o sursa de insipratie pentru producatorii de la Hollywood ani de-a randul.

In live-actionul "The Sword in the Stone" povestea spune ca numai acela care se va dovedi curajos, care va avea putere interioara, va avea onoare va reusi sa scoata sabia din piatra, astfel ca se va urca pe tronul Angliei.

Produsl este dezvoltat de Bryan Cogman (Game of Thrones) care schiteaza scenariul. Brigham Taylor va produce animatia bazata pe cartea lui TH White "The Once and Future King".  In povestea originala din 1963, Arthur, un orfan de 12 ani, devine rege dupa ce scoate sabia din piatra.

 

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip