gossip

Disney pregateste continuarea pentru Maleficent


18/06/2015

Studiourile Disney au decis ca pelicula Maleficent sa aiba si o a doua parte, fie ca Angelina Jolie va mai dori sau nu sa joace rolul principal.

Linda Woolverton este cea care se ocupa de scenariul sequel-ului. Angelina a declarat recent ca si-ar dori sa revina in rolul Maleficei, caci a fost distractiv. A lasat de inteles ca nu ar spune nu rolului daca s-ar ivi oportunitatea de a juca in continuare.
 
Povestea ar putea continua si cu Joe Roth in echipa, in calitate de producator, dar nu este inca sigura revenirea lui Robert Stromberg pe scaunul de regizor.
 
Maleficent a reusit sa adune din incasarile din difuzarile internationale aproape 760 de milioane de dolari, fapt ce le-a dat de gandit celor de la Disney ca ar merita si o a doua parte.
 
In prima parte, trei dintre copii sai si-au facut aparitia in film Pax Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt si Vivienne Jolie-Pitt (care a jucat rolul tinerei Printese Aurora, ceilalti doi frati au avut rolul mai mici).
 
Maleficent 2 va fi cel de-al patrulea scenariu live-action pe care Woolverton il screi pentru Disney, dupa Maleficent 1, Alice in Wonderland si continuarea sa Alice Through The Looking Glass (care va fi lansat anul viitor), precum si Beauty and the Beast, in care joaca Emma Watson, Like Evans si Ian McKellen.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip