gossip

Disney pregateste un remake "Mary Poppins"


23/10/2015

Noul film "Mary Poppins" anuntat de Disney va fi extensie al celui binecunoscut, iar din distributie ar putea face parte Juie Andrews.

Disney a anuntat ca are in lucru un nou film "Mary Poppins" care va fi o extensie al celui clasic, un remake mai degraba decat o continuare.

Filmul va fi regizat de Rob Marshall, care a lucrat si la "Into the Woods" un musical jucat pe Broadway, o adaptare pentru Disney. Regizorul "Chicago" este o alegere naturala pentru "Mary Poppins" care va fi un musical cu o coloana sonora noua. Printre compozitorii care vor lucra se numara Marc Shaiman si Scott Whittman.

"Nu este un nou film Mary Poppins. P.L. Travers a scris opt carti impreuna. Ei au lucrat de la prima carte, iar noi ne ocupam de celelalte carti, dar fara a ne atinge de brilianta Mary Poppins. Facem o extensie. Sunt un mare fan al originalului si sunt un bun prieten cu Julie Andrews. Avem material nou, asa cum a fost si Harry Potter la vremea sa", spune Marshall.

In ce priveste aparitia Juliei Andrews in rolul bonei pline de magie nu este nimic concret. Nu se stie sigur daca aceasta va reveni in rol, dar regizorul ar fi mai mult decat incantat sa o aiba in distributie.

"Imi este o buna prietena, si daca se va implica cumva, ar fi special. Stiu ca este incantata de ceea ce facem, dupa 50 de ani", mai spune regizorul.

In extensie fanii vor avea parte de multa aventura alaturi de Mary Poppins si familia Banks.

Originalul "Mary Poppins" nu a fost doar indragit de o lume intreaga, ci si castigatorul a 5 premii Oscar (din 13 nominalizari primite!), printre care s-a numarat si titlul de cea mai buna actrita pentru Julie Andrews. A fost inclus in Registrul National de Filme al SUA si in Libraria Congresului.Pentru remake, regizorul Marshall va trebui sa fie cat mai aproape de perfectiune dar fara a se simti ca vrea sa copieze originalul. Cei mai multi nostalgici vor privi critic fiecare pas facut de echipa de productie, dar mai ales produsul final.
 

gossip