gossip

Disney va lansa fantezia "The Water Man"


12/06/2015

Compania Disney a cumparat drepturile pentru "The Water Man" de la cea care a gandit povestea - Emma Nedell.

In prezent Disney poarta discutii cu Harpo Film a lui Oprah Winfrey si cu Yoruba Saxon - David Oyelowo pentru a produce viitorul proiect The Water Man, scris de Emma.
 
Acesta este un vis devenit realitate pentru tanara Emma, care a scris si a gandit povestea. Tanara a crescut la o ferma din Colorado, iar viata de acolo i-a inspirat munca de creatie. A studiat filmul la John Hopkins, Universitatea NY Tish School of the Arts, precum si alte cursuri in Republica Ceha.
 
Inainte de a vinde drepturile povestii sale The Water Man catre Disney, Emma a lucrat ca asistenta pentru scenaristii-regizori Mark Levin si Jennifer Flackett. 
 
The Water Man este o poveste fantastica, de familie, o drama despre un baiat pe nume Gunner porneste in cautarea personajului mitic Water Man pentru a-l ajuta sa-si vindece mama bolnava. Despre creatura se spune ca are abilitatea de a fenta moartea.
 
Extrem de apropiat de mama sa, el tatal sau pe nume Amos nu au o relatie prea buna, dar prin aceasta conjunctura ajung sa se cunoasca mai bine.

gossip