gossip

Dorian Popa este cuceritorul Sohone, in animatia "Mune: Gardianul Lunii"


7/09/2015

Dorian Popa isi imprumuta vocea personajului Sohone din animatia "Mune: Gardianul Lunii". Alaturi de el ii mai puteti auzi pe Vladimir Draghia, Dragos Bucur, Delia Matache.

Impulsiv, cuceritor si orgolios, Sohone se pregateste pentru cea mai importanta misiune a sa. Toata viata nu a facut altceva decat sa invete cum sa devina un bun Gardian al Soarelui. si intocmai ca Soarele, ii place sa straluceasca si sa fie mereu in centrul atentiei. insa atunci cand stralucitorul astru este furat, Sohone trebuie sa lucreze in echipa cu Gardianul Lunii si inteligenta lui prietena.

Calatoria initiatica pe care o va intreprinde alaturi de Mune (vocea lui Dragos Bucur) si Glim (vocea Deliei Matache) il va invata cat de importante sunt altruismul si modestia, dar va descoperi in acelasi timp ca are o inima de aur uriasa.

"Am fost foarte incantat atunci cand am primit propunerea de a dubla un personaj animat, insa trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa fie vorba chiar de unul dintre protagonisti. Interpretarea lui Sohone m-a facut sa descopar o noua parte a actoriei care m-a fascinat. Personajul mi s-a parut ca mi se potriveste foarte bine, motiv pentru care implicarea mea emotionala a fost si mai mare. Abia astept sa vad filmul si sper ca publicul sa primeasca cu drag prezenta mea in proiect, cat si filmul in sine!”, povesteste Dorian Popa.

Alaturi de Dorian Popa, dublajul animatiei "Mune: Gardianul Lunii” este asigurat de mai multi artisti celebri printre care: Dragos Bucur, Delia Matache, Vladimir Draghia si altii.

Animatia "Mune: Gardianul Lunii” este distribuita in cinematografe de Freeman Entertainment si va fi lansat pe marile ecrane pe 11 septembrie.

 

gossip