gossip

"Dragon Nest: Warriors' Dawn" aduce vanatorii de dragoni in cinematografe


8/10/2015

"Dragon Nest: Warriors' Dawn/Cuibul Dragonului - Inceputul erei razboinicilor" este dublat in limba romana, printre multi altii, si de Eugen Cristea si Ionut Grama.

Animatia de aventura este o productie chineza, din 2014, regizata de Yuefeng Song, dupa un scenariu scris de Bill Borden dupa cartea lui Terry Izumi.

Actiunea are loc pe taramul Altera, unde a existat o pace incomoda ani de zile printre oameni, elfi si fiare rele, cu totii loiali legendarului Black Dragon. Acesta se trezeste din hibernare si isi trimite fiarele in Altera. Cu o batalie anterioara castigata, un mic grup de oameni si elfi se unesc din dorinta de a descoperi un drum secret catre pestera lui Black Dragon pe care vor sa il distruga.

Soarta lor poate fi in mainile tanarului razboinic lambert, care trebuie sa dea dovada de curaj in fata temutului Black Dragon, astfel totul va fi pierdut.

Dublajul in limba romana va fi asigurat de Cristian Neacsu, Alexandra Radu, Silvia Gasca, Gabi Costin, Ionut Ionescu, Catinca Maria Nistor, Tamara Roman, Razvan Popa, Ionut Grama, Gabriela Bobes, Eugen Cristea.

"Dragon Nest: Warriors' Dawn/Cuibul Dragonului - Inceputul erei razboinicilor" va avea premiera in Romania pe 16 octombrie, distribuit in cinematografe de Ro Image.

 

gossip