gossip

Dwayne "The Rock" Johnson va juca in filmul Disney cu tema "Jungle Cruise"


21/08/2015

Actorul Dwayne "The Rock" Johnson merge mai departe cu un nou rol intr-un film marca Disney care nu a primit un titlu oficial, dar care va avea legatura cu "Jungle Cruise".
 

Regizorii "Crazy Stupid Love", John Requa si Glenn Ficarra, lucreaza la scenariu, John Davis si John Fox de la Davis Entertainment se vor ocupa de productie, iar Kristin Burr va supraveghea proiectul din partea Disney.

Studioul a incercat sa dezvolte un film bazat in jurul unei calatorii safari de ceva vreme, ba chiar nume precum Tom Hanks si Tim Allen erau alese pentru a face parte din distributie. In prezent, subiectul filmului este un mister, dar nu va trece prea mult timp pana cand vor fi publicate noi informatii.

Dupa franciza de succes "The Pirates of the Caribbean", Disney a tras tare sa se foloseasca de diversele branduri ale unor parcuri tematice ca baza pentru viitoare filme. "Hounted Mansion" este acum in dezvoltare cu Ryan Gosling si Guillermo del Toro in distributie. Filmul cu acelasi nume, dar cu Eddie Murphy in rolul principal, nu a avut succesul asteptat.

Dwayne "The Rock" Johnson se pregateste si pentru pelicula "Central Intelligence", in care va juca alaturi de prietenul sau Kevin Hart, ce va avea premiera la noi pe 1 iulie 2016, distribuit de Ro Image. Printre alte proiecte, The Rock mai este implicat si in reboot-ul "Baywatch", pentru care va incepe filmarile la inceputul anului viitor, animatia Moana care va fi lansata pe 26 noiembrie 2016, ce va fi distribuita in cinematografe de Forum Film, dar si remake-ul Big Trouble in Little China.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip